26.2 C
Craiova
sâmbătă, aprilie 13, 2024

Costel Gâlcă, avertisment pentru FCSB: „Să nu se păcălească!”

Antrenorul care a scris istorie la FCSB, Costel Gâlcă, a vorbit despre situația de la echipa lui Gigi Becali!

Deși nu a mai antrenat de 9 ani în România, Costel Gâlcă este în continuare cu ochii pe Liga 1 și, în special, pe FCSB. Tehnicianul, cu care echipa lui Gigi Becali a cucerit titlul în 2015, o vede pe FCSB favorită la câștigarea campionatului. Însă, îi avertizează pe roș-albaștrii că încă se mai pot încurca.

Costel Gâlcă, mesaj pentru FCSB

Fostul mijlocaș al naționalei este de părere că FCSB merită locul 1, datorită avansului considerabil pe care îl are. Totodată, el le atrage atenția elevilor lui Elias Charalambous să nu se lase păcăliți. Trupa lui Gigi Becali joacă etapa viitoare cu Universitatea Craiova. Meciul de pe Arena Națională poate fi providențial.

Gâlcă a amintit și de perioada petrecută de el la FCSB, punctând că titlul câștigat în 2015 se datorează tuturor de la club.

FCSB merită locul 1

„Campionatul nu este jucat. Dar favorita principală este FCSB. A demonstrat că merită locul 1, are niște puncte avans, are prima opțiune la câștigarea titlului. A făcut meciuri bune, dar se mai poate încurca. Pot apărea sincope, accidente, play-off-ul încă este la început. Să nu se păcălească!

Să dea Dumnezeu să câștige tot ce poate câștiga! Eu am avut acel sezon fantastic, dar a fost alături de echipă, o muncă în echipă, a tuturor de la club”, a declarat Costel Gâlcă, potrivit Gsp.ro.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles