37 C
Craiova
joi, iunie 20, 2024

Costel Gâlcă renunță la doi jucători din atacul Universității Craiova!

Alți 2 jucători sunt deja pe picior de plecare de la Craiova, după ce Costel Gâlcă a renunțat la Mateiu și l-a pierdut pe Silva!

Universitatea Craiova se pregătește intens pentru noul sezon, având ca principal obiectiv câștigarea campionatului.

Costel Gâlcă renunță la doi jucători din atacul Universității Craiova!

Venit la finalul sezonului trecut pe banca tehnică a Universității Craiova, Constantin Gâlcă are misiunea de a aduce mult așteptatul titlu în Bănie. Antrenorul, care a câștigat un campionat cu FCSB în 2015, are fanii olteni plini de speranță că echipa va triumfa în Superligă în noul sezon, conform Orange Sport.

Mihai Rotaru, anunțul momentului despre transferul lui Alex Mitriță!

Astfel, Gâlcă ia măsuri radicale privind lotul pentru sezonul următor. Cele mai surprinzătoare decizii par să vizeze doi dintre favoriții finanțatorului Mihai Rotaru. Antrenorul intenționează să îl dea afară pe Markovic și, cel mai probabil, pe Alexandru Cîmpanu.

Gâlcă a fost sceptic cu privire la motivul accidentării fotbalistului

Conform fanatik.ro, fotbalistul de 23 de ani a intrat pe lista neagră a lui Constantin Gâlcă. Antrenorul este dezamăgit de atitudinea lui Cîmpanu de la antrenamente şi vrea să renunţe la serviciile acestuia.

În plus, Gâlcă a fost sceptic cu privire la motivul accidentării fotbalistului. Cîmpanu a susținut că a suferit o problemă serioasă la picior, după ce s-a lovit de mobilă în timp ce se juca cu fetița sa. Astfel, antrenorul i-a comunicat deja lui Cîmpanu că va fi exclus din lotul echipei pentru noul sezon.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles