Cota 2 (12 decembrie): All-in pe olandezi si goluri la englezi!

Am găsit cele două meciuri care asigură cota 2 și-un pic de astăzi. NAC Breda și Redditch intră în combo.

 

Am rămas blocați cu meciul egiptenilor. Însă ne-am revenit bine în cont. Ieri a ieșit cota 2: Konya a bătut cu 2-0. V-am zis noi că Karabukspor au alte preocupări, și așa a fost. În plus și meciurile de back-up au ieșit, în cazul în care nu au fost anulate. Dovada câștigului de ieri e mai jos.

NAC Breda – Twente 1X (1,5)

 

Bătălie în subsolul ierarhiei în Eredivisie. Noi am merge și pe 1 solist, dar pentru siguranță luăm 1X, mai ales că și cota este mai mult decât umană. Ne bazăm pe „performanțele” oaspeților în meciurile din deplasare: au 10 înfrângeri la rând.

Meciul care completează cota 2: Redditch – Banbury TG 3+ (1,47)

În 7 din cele 10 meciuri de acasă a lui Reddith s-au dat cel puțin 3 goluri. Media e 3,4. În 9 din cele 10 meciuri în deplasare ale lui Banbury s-au dat cel puțin 3 goluri. Media e 4 goluri / meci.

 

Biletul arata asa:

 

Bonus! Crewe – Balckburn 1X (2,12)

Avem ceva informații de la o rejuacare din FA Cup. Primul meci dintre Backburn și Crewe s-a încheiat 3-3. A fost un thriller. Gazdele au condus cu 3-0, Crewe a reușit un come back incredibil, a marcat de trei ori fapt care a condus la rejucarea de azi. Antrenorul lui Crewe a anunțat că va folosi cea mai puternică trupă avută la dispoziție. Singurul indisponibil este Wintie – 9 meciuri până acum.

În schimb, la Blackburn avem o listă „solidă” de indisponibili: mijlocașii Bennet (18), Whittingham (15), Evans (14), Gladwin (5) și atacantul Chapman (12). Nici mijlocașul Conway (9) nu este sută la sută recuperat. Trimisul nostru din Blackburn ne-a zis că antrenorul Tony Mowbray va face schimbări masive în echipă, așadar o parte din titulari vor fi pe bancă.

 

Bilanț decembrie

7 decembrie:

Zlin – Lokomotiv Moscova 2, Basaksehir – Braga 1 (2,32) WIN

8 decembrie:

Al Wasl – Al Ahli Dubai 1X, Telstar – FC Emmen TG 3+ LOSE

9 decembrie:

Bilet 1

VSK Aarchus – Ballerup TG 3+, United of Manchester – Brackley TG 3+ LOSE

Bilet 2

El National – Emelec 1 (1,90) WIN

10 decembrie:

Misr Elmaqasah – Al Ahly Winner 2, Young Boys – Grasshopper TG 3+ LOSE

Bilet 2

Libertad – National 2 (1,80) WIN

11 decembrie:

Konyaspor – Karabukspor 1 (1,92) WIN

Comentam pe FAcebook

 

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *