Cota 2 (12 februarie): Astazi trecem in avantaj!

Dacă o evităm pe Chelsea, biletul de cota 2 este ca și câștigat. Selecțiile sunt din Superliga turcă, din prima ligă autohtonă și din Franța.

 

Ieri ne-am luat cu handbalul, cu fotbalul și am uitat să postăm cota 2 și pe site. Între noi fie vorba a ieșit. Însă cum nu am urcat-o, în mod firesc bilanțul rămâne 5-5. Putem insa sa ne aducem aminte de ce ne-a facut Adam de la Stoke, inamicul public numarul 2, pentru noi, dupa Chelsea. 

 

Deși nu ne plac de nicio culoare selecțiile multiple și preferăm să facem cota 2 dintr-un singur meci, azi nu prea avem încotro și vom miza pe vreo 3 meciuri pentru a ajunge la rezultatul final.

 

Galatasaray – Antalyaspor 1 și peste 1,5 goluri (1,33)

 

Acasă, în ultimele 13 meciuri oficiale, Galata are 12 victorii. În toate victoriile a marcat cel puțin 2 goluri. Credem în statistică, mizăm pe ea și iată o primă cotă ce ar trebui să fie biruitoare.

 

Auxerre – Nimes TG 2+ (1,33)

 

În 17 din ultimele 18 deplasări ale lui Nimes s-au marcat măcar 2 goluri. Și în 5 din cele 6 meciuri directe disputate pe terenul lui Auxerre au fost tot de la 2 goluri în sus.

 

Chiajna – Dinamo peste 7 cornere (1,38)

 

Dinamo e în foame de puncte. Nu va ține cont și va ataca din primul minut pe terenul îngust și sintetic din comuna ilfoveană, unde mingea ajunge rapid de la o poartă la alta. De asta ne așteptăm la un meci spectaculos, cu multe faze de poartă și implicit cornere.

Selecția oferă o cotă totală de 2,4

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *