Cota 2 (17 decembrie): Austrieci sau portughezi, grea decizie!

După ce ieri am câștigat pe jumătate cota 2, dar ne-a ieșit întâmplător și cota 4,33, azi suntem în încurcătură: austrieci sau portughezi.

 

Ieri am scos-o la capăt! S-a jucat doar jumătate din biletul zilei! Englezii mici nu ne-au dezamăgit, a fost 3+ lejer. Meciul din Scoția s-a anulat, așa că am câștigat doar jumătate din ce ne propusesem, dar am câștigat și asta contează. În plus, ne-a ieșit și o cotă de 4,33 care am propus-o mai mult la mișto, fiind compusă din 5 meciuri, iar noi rar jucăm mai mult de 2 partide pe bilet. O aveți mai jos:

Austria Viena – Sturm Graz 2 (2,05)

 

Este ultimul meci din 2017 în Austria. Gazdele abia așteaptă pauza de iarnă pentru a se regrupa. A fost un sezon absolut dezastruos: sunt pe 7 în Ligă și au încheiat pe ultimul loc în Europa League. Speranțe la titlu nu mai există, după ce au obținut o singură victorie în ultimele 10 meciuri din campionat, pierzând 6 dintre ele. Azi au 5 indisponibili siguri, nu-i mai înșirăm că oricum nu-i știm nici noi, nici voi. Iar 2 jucători sunt incerți.

 

Sturm Graz se află pe cai mari: și-au asigurat deja titlul onorific de campioni de toamnă, iar o victorie astăzi îi poate urca la 4 puncte în fața principalei rivale RB Salzburg. Va fi ultimul meci pentru antrenorul Foda, care va părăsi clubul în pauza de iarnă pentru a prelua naționala Austriei. Atât antrenorul, cât și jucătorii își doresc să încheie cu o victorie această perioadă excelentă. Sturm este fără înfrângere în cele 9 partide disputate în deplasare în actuala stagiune. Au învins cu 3-0 Austria în turul campionatului, dar și ultimul meci direct de la Viena s-a încheiat cu victoria formației din Graz, scor 3-2.

 

Cota 2 iese si din: U Madeira – Famailcao 2 (2,05)

 

Despre meciul de la Madeira v-am scris ieri, când aveam o cotă de 2,6 la victorie. (argumentul îl găsiți în link). După cum remarcați, cota s-a prăbușit semnificativ într-o singură zi. Acum este 2,05!

 

De teama unei eventuale suprize, într-o direcție sau în alta vom gândi un pic diferit biletul. Vom combina cele două meciuri în Winner, adică la egal se dă cotă 1. Așadar, astfel vom miza noi: Austria Viena – Sturm Graz W2 (1,47), U Madeira – Famailcao W2 (1,40). Inmultite: cota 2,06.

Bilanț cota 2 decembrie

7 decembrie:

Zlin – Lokomotiv Moscova 2, Basaksehir – Braga 1 (2,32) WIN

8 decembrie:

Al Wasl – Al Ahli Dubai 1X, Telstar – FC Emmen TG 3+ LOSE

9 decembrie:

Bilet 1

VSK Aarchus – Ballerup TG 3+, United of Manchester – Brackley TG 3+ LOSE

Bilet 2

El National – Emelec 1 (1,90) WIN

10 decembrie:

Misr Elmaqasah – Al Ahly Winner 2, Young Boys – Grasshopper TG 3+ LOSE

Bilet 2

Libertad – National 2 (1,80) WIN

11 decembrie:

Konyaspor – Karabukspor 1 (1,92) WIN

12 decembrie:

Nac Breda – Twente 1X, Redditch – Banbury – amanat – LOSE

13 decembrie

Hibernians – Glasgow Rangers 3+ (1,8) WIN

14 decembrie

Zamalek – Ismaily Winner 2 (1,9) WIN

15 decembrie

Saoura – MC Alger 1 LOSE

16 decembrie

Banbury – Weymouth 3+ (1,5), Raith Rovers – Albion Rovers 1 (cota 1 – anulat) WIN

Comentam impreuna pe facebook

Sursa foto: Vienna.at

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *