fbpx

Cota 2: Miza o plasăm pe oaspeți!

Cota 2 de luni va fi de fapt 3. Am găsit, zicem noi, oaspeții care trebuie să facă scor în acest start de săptămână.

Ieri, statistica ne-a ajutat doar cu 3 pronosticuri din 4, insuficient pentru a lua banii pe cota 2. A ieșit Juve Stabia, gruparea imbatabilă din Italia, argentinienii au bătut a 11-a oară la rând, în vreme ce bolivienii au ajung la 25 de meciuri cu 3+ din 26. NG-ul de la Basel – Sion ne-a scos banii din buzunar.

Azi sunt multe favorite clare, majoritatea prestează în deplasare: Dortmund, FCSB, PAOK, Benfica, Sparta Praga și Basaksehir-ul lui Robinho și Adebayor. Nu ne vom îngrămădi să le luăm pe toate 6, ci doar 3 dintre ele. Sperăm să alegem inspirat, firește.

Începem cota 2 cu Nurnberg – Dortmund 2 (1.45)

Dortmund e o formație extrem de imprevizibilă, poate conduce cu 3-0 în minutul 75 și să încheie la egalitate, cum s-a întâmplat cu Hoffenheim runda trecută. Ne bazăm însă pe Nurnberg, care în ultimele 8 jocuri din Bundesliga are 7 înfrângeri și un egal.

Smyrnis – PAOK 2 (1.3)

Doar ce împlini Il Luce junior 50 de ani, merge să-i sărbătorească cu victorie. PAOK e pe primul loc cu 18 victorii din 20 de meciuri, celelalte 2 sunt egaluri. Smyrnis e pe ultimul loc. Dacă nu-și bagă nimeni coada, nu poate fi decât 2 solist.

Antalyaspor – Basaksehir       2 (1.63)

Mizăm și pe liderul din Turcia. A călcat greșit etapa trecută, nu o va face de două ori la rând. În atac cu Adebayor și Robinho ar trebui să-i măcelărească pe băieții ăștia din Antalya. În ultimele 3 partide disputate în stațiunea turcă, Basaksehir s-a impus.

Inmultite, cele 3 meciuri asigura o cota de 3.07

Citeste si: Câți olteni au voie pe Arena Națională la FCSB-Craiova!

Cupa României, ultimul tren pentru SCM Craiova!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0
The following two tabs change content below.
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Cosmin Cojocareanu

Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0 0