Cota 2 (18 februarie): Ne revanșăm pentru ca nu am postat ieri: 2 bilete cu cote babane!

Primele meciuri încep repede, așa trebuie să vă mișcați și voi pentru a prinde prima cota 2, care în fapt e 2,8 pe care o oferim. O ratați, mai aveți șansă de la ora 19:00.

 

În primul rând ar trebui să ne felicitați pentru că ieri nu am postat cota 2. Am fi pierdut-o în mod clar pentru că unul dintre pronosticurile sigure pe care le-am identificat era victoria lui PSV (băieții din Eindhoven aveau 22 de victorii acasă în ultimele 22 de partide. Ieri au luat-o în freză, voi nu pentru că nu am avut timp să postăm. Așadar bilanțul rămâne: 9 Win – 6 LOSE, grație victoriei de vineri. Azi vom contabiliza ambele pronosticuri pe care le dăm.

 

Torino – Juventus 2 (1,75)

 

Juve se bate cu Napoli pentru titlu, iar etapă de etapă, de vreo 6 runde încoace, niciuna dintre combatante nu face vreun pas greșit. Il Scudetto e mai important decât Europa pentru cele două grupări italiene, care au clacat în competițiile continentale: Juve 2-2 acasă cu Tottenham, Napoli, înfrângere cu 1-3 în fața lui Leipzig. Toată concentrarea e pe întrecerea internă, așa că nu așteptăm un pas greșit de la bianconeri.

 

Completăm cota 2 cu CD Berceo – Yague 3+ (1,6)

 

Meciul e din a patra ligă spaniolă, grupa 16. Yague ăștia au în ultimele 25 de meciuri – 23 cu 3+, adică 92% dintre ele, indiferent că au jucat acasă ori în deplasare.

În 7 din ultimele 8 jocuri ale lui Berceo a fost 3+. Meciul direct s-a încheiat 1-3.

 

Pronosticul pentru meciul al doilea nu l-am descoperit decât la betcafearena.

Cota 2 de seara: Enppi – Ismaily 2 (2,45)

 

Ismaily a mers super-bine în deplasări o bună perioadă de timp. Adică până la ultimele 3 meciuri jucate pe terenuri străine, când a avut numai și numai victorii. Preconizăm că va reveni pe trend-ul ascendent.

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *