Cota 2 (2 martie): Mizăm pe Basel, Astra și Olympiakos

Am debutat cu dreptul. Două goluri marcate de AS Monaco au făcut ca primul pariu să fie câștigător.

Astăzi am mers pe trei meciuri care să ne ducă spre victorie.

 

Cupa Greciei: Atromitos – Olympiakos W2 (1,29)

Este meciul retur din sferturile de finală ale Cupei. În tur a fost 0-0. Cea mai titrată echipă din Grecia va da totul pentru a continua lupta pe toate planurile. Cel mai recent exemplu este dubla cu Osmalispor din Europa League: 0-0 la Atena, 0-3 în Turcia.

Din 2012 încoace, Atromitos a obținut o singură victorie pe teren propriu cu Olympiakos în meciuri oficiale. Acasă, în campionat, Atromitos este pe locul 3 din coadă.

 

Cupa Elveției: Basel – Zurich         gazdele marchează 2 goluri (1,41)

De la reluarea întrecerii, Basel merge perfect în campionat: 4 victorii din tot atâtea posibile, în fiecare meci marcând de cel puțin 2 ori. Și în jocurile directe cu Zurich are 5 la rând cu cel puțin două goluri marcate.

 

Graficul de mai jos justifică pontul:

Liga 1: Poli Iași – Astra Giurgiu W2 (1,28)

Astra are șase victorii din șase în ultimele runde, iar dintr-o echipă condamnată la play-out a ajuns ca astăzi să-și poată deja asigura locul în sextetul fruntaș. Șumudică a demonstrat că poate să-și motiveze perfect elevii în situații limită, dovadă și parcursul fantastic din ultima vreme.

Am jucat în Winner în ideea că, cine poate ști, îi mai iese moldoveanului Cristea o execuție ca în meciul cu CFR 1907 Cluj.

 

Biletul ar arăta astfel. Mărim cu o unitate miza pentru a respecta strategia. Rezultă: 11 x 2,32 = 25,5

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *