fbpx

Cota 2 (2 martie): Combinăm hocheiul german cu fotbalul olandez

Pe lângă cota 2, astăzi vom mai oferi încă trei partide bonus pentru a complete un bilet de cota 10. Baza e însă în hocheiul german și fotbalul batav.

 

Primul pronostic al lunii a ieșit fără nici cea mai mică emoție. Al Ain – Al Wahda a fost 6-2, iar Nordsjelland – Silkeborg 3-1. S-au marcat 12 goluri, iar noi aveam nevoie de 6 împărțite simetric. Așadar, început excelent: 1 W – 0 L.

 

Hochei Germania: Ingolstadt – Nurnberg 1X (1,53)

 

Nurnberg este deja calificată în play-off, așa că bănuim că o va lăsa mai moale pentru finalul sezonului regulat. În schimb, Inglostadt e la mare luptă pentru a prinde play-off-un, chiar dacă e pe 4. (are doar 2 puncte în fața Koln-ului, care e pe 7, iar aceasta e penultima rundă din sezonul regulat). Mai mult, în ultimii 4 ani, Nurnberg a obținut un singur succes pe gheața din Ingolstadt.

 

Almere – Ajax Tineret GG3+ (1,5)

 

Completăm cota 2 cu meciul din Olanda 2. În 11 din cele 12 partide disputate de Almere acasă a fost GG. În toate cele 14 deplasări ale lui Ajax Tineret s-au marcat minim 3 goluri. Am combinat cele două informații și ne-a ieșit un meci de GG 3+.

 

 

Meciuri pe care le-am adăuga pentru a ajunge la cota 10

AS Monaco – Bordeaux 1 si TM1 – 2 + (2.00)

Guangzhou Evergrande – Guangzhou RF 3+ (1,45)

Vejle – Thisted GG (1,7).

BMC logoBuy me a coffee

Zahar la plic

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0
The following two tabs change content below.

Cosmin Cojocareanu

Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0 0