Cota 2: Chiar dacă e Europa League ne bazăm pe fotbalul arab!

Cum toți pariorii se vor năpusti pe Europa League în această seară, vom face cota 2 cu meciuri din ligile arabe, să le dăm posibilitatea să dubleze. Plus meciul nopții la cotă 3.55.

Al Wasl – Al Wahda    3+ (1.52)

Totul indică faptul că în acest meci se vor marca minim 3 goluri, dar la ce baftă am avut în ultima vreme, zeii cu mila. Așadar, 19 din ultimele 20 de meciuri ale lui Al Wahda au fost 3 +. Mai mult, ultimele 9 partide directe dintre cele două echipe au fost 3+.

Completăm cota 2 cu Ittihad Jeddah – Al Hilal X2 (1.23)

În ultimele 16 jocuri de acasă în prima divizie, Ittihad Jeddah are un parcurs slab, cu o singură victorie. Acum va întâlni liderul clasamentului, deci, după toate probabilitățile e cam greu să o obțină pe-a doua.

Adăugăm la cota 2 și-un meci din Europa League: Zenit – Fener DNB 1 (1.39)

Fenerbahce e varză în acest sezon, zbătându-se în Superliga turcă să evite retrogradarea. Zenit e o obișnuită a fazelor superioare din competițiile europene, de aceea previzionăm că va întoarce dezavantajul din tur.

Meciul nopții: The Strongers – Destroyers 0-2 goluri (3.55)

Dacă ne orientăm după parcursul gazdelor, meciul e de 3+. Dacă-I urmărim pe oaspeți, e de 0-2 goluri. În 6 din ultimele 7 meciuri din liga boliviană ale celor de la Destroyers s-au marcat între 0-2 goluri. Anticipăm că distrugătorii se vor pune pe două linii din primul până-n ultimul minut al jocului cu cei mai puternici, iar dacă strategia le va ieși în prima repriză sunt șanse să iasă și pronosticul nostru. Având în vedere și cota e clar că mizăm pe o surpriză, drept urmare miza ar trebui să fie o nuanță mai mică.

Dortmund ne-a scos pariurile din cap pentru 2 zile!

Pronosticul lui Cârțu la FCSB – Craiova! Al tău care e!

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *