Cota 2 (27 februarie): E aproape 3! Banii vin din Scoția și Spania!

Am sortat pe meciuri de ne-a ieșit pe ochi. Hai să vedem dacă am găsit combinația perfectă și în această seară pentru cota 2.

 

Dacă ne-ați urmărit și jucat ieri ați fost pe plus. Napoli și tineretul lui Ajax Amsterdam ne-au dublat banii. Astăzi vrem mai mult, adică să transformăm cota 2 în 3, cu aceeași miză. Si sa atingem 11 Win – 9 Lost.

 

St Johnstone – Glasgow Rangers 2 și TM 2- 2+ (1,83)

 

Glasgow Rangers e în mare formă pe terenuri străine și extrem de spectaculoasă în ultimele partide. Se marchează mult la meciurile lui Rangers. Și acum mizăm pe goluri și pe victoria favoritelor. Argumentul e și în print-screen-ul de mai jos.

Espanyol Barcelona – Real Madrid 2 (1,62)

Recunoaștem că am oscilat un pic între cele două partide din Spania. La Celta am fi mers pe 3+, dar am optat în cele din urmă pe victoria lui Real Madrid. Știm că pe Espanyol nu e chiar așa ușor să o bați în Catalunya, însă alb-albaștrii au un veritabil complex în fața albilor din Capitală pe teren propriu. În sensul că din ultimele 10 partide, Real a învins de 9 ori. O ține în ritmul ăsta, cu victorii la Espanyol acasă din 2009 încoace.

Nu intră la socoteală, dar mai avem câteva recomandări:

Girona – Celta Vigo 1 (2,4), 3+ (1,83), 1 și 3+  (3,7)

Stirling – Edinburgh City 1 (2,02)

Wycombe – Coventry GG 3+ (2,6)

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *