Cota 2 (29 ianuarie): Turci, olandezi si portughezi, sa fie combinatia biruitoare!

Am ales trei jocuri pentru a ajunge la o cota 2 si un pic. Ne-am orientat pe ce este mai sigur azi: problemele de la Karabukspor, pofta de goluri a olandezilor si istoria meciurilor directe dintre Belenenses si Benfica.

 

Ultimul bilet jucat in campania cota 2 a fost invingator. Brugge si Barca ne-au dublat banii.

 

Basaksehir – Karabukspor 1 (1,2)

 

Basaksehir este una dintre cele mai puternice formații din SuperLiga turcă pe teren propriu. Are 7 victorii și un egal, o medie de 2,75 puncte / meci. De partea cealaltă, Karabukspor este codașa clasamentului, se află într-o situație financiară critică, și s-a confruntat în mercato de iarnă cu un exod de jucători.

 

PSV Tineret – Eindhoven 3+ (1,37)

 

În 9 dintre cele 10 partide disputate pe teren propriu în acest sezon de către speranțele lui PSV s-au marcat minim 3 goluri. FC Eindhoven a încasat în 8 din ultimele 12 partide cel puțin 2 goluri. PSV a marcat 3 sau mai multe în 5 din ultimele 8 jocuri. Așadar, datele statistice evidențiază că ne aflăm în fața unui joc cu goluri multe.

 

Completam cota 2 cu Belenenses – Benfica 2 (1,4)

 

Din 2014 încoace, Benfica bate pe Belenenses pe unde-o prinde. Sunt 8 jocuri directe, toate încheiate cu victoria vulturilor din Lisabona. Mai mult, în cele 8 partide, Belenenses nu a reușit măcar să marcheze un gol.

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *