Cota 2 (30 ianuarie): Banii vin din Portugalia! Bonus: cota 3,5 din Scoția!

Ne-am fript cu portughezii, mergem tot pe ei! Suntem încăpățânați! Nu mai avem scăpare: ori noi, ori casele de pariuri. Cota 2 o formăm dintr-un singur meci de data asta, din Portugalia.

 

Ieri, turcii aveau 5-0 la pauză, noi am avut 1 solist. La olandezi a ieșit 3+ din prima repriză. Seară părea perfectă. Numai că de la 23:00 juca Benfica cu Belenenses. Prin minutul 73, Benfica a avut penalti, l-a ratat. Adversarii au marcat, vulturii au egalat în prelungiri, prea târziu.

 

Estoril – Tondela W2 (2,55)

 

Estoril e favorită în opinia caselor de pariuri, și nu prea înțelegem motivele. E ultima clasată. Au câștigat un singur joc din ultimele 7 disputate acasă – între acestea 5 înfrângeri. Au infirmieria plină: portarul Ribeiro(2/0), fundașii Abner(9/0), Cardoso(0/0), Brandao(4/0), Halliche(8/0), Mano(8/0), Lucao(7/0), Ferreira(13/0) și golgheterul Kleber(15/6). Danker, un alt apărător, e incert. Wesley, alt fundaș, a fost împrumutat. Deci pentru meciul de azi le lipsesc vreo 9 fundași.

De partea cealaltă, Tondela merge destul de bine în deplasare. A câștigat pe terenurile lui Aves (0-1) și Guimaraies (0-1). În ultimul meci susținut pe teren străin s-a înclinat greu la Porto (1-0). Așadar, ce este cu aceste cote? Pentru siguranță, mergem pe winner la cota 2,55. Dacă miraculos Estoril scoate un egal banii se rambursează. Victoria Tondelei are cotă 3,6.

Singura temere vis-à-vis de acest pronostic are la bază întâlnirile directe: 5 din 5 victorii ale lui Estoril, însă e momentul ca istoria să fie schimbată.

 

Celtic – Hearts X2 (3,5)

 

Celtic mărșăluiește spre titlu în campionat. Are 31 de meciuri fără înfrângere pe teren propriu în campionat. Dar în ultima vreme a mai încetinit ritmul. A câștigat la limită cu Hibernian (1-0) și St. Patrick (1-2) și nu a reușit să o învingă pe rivala de moarte Glasgow Rangers (0-0, acasă). Unul dintre motivele pentru rezultatele mai puțin satisfăcătoare din ultima perioadă este lista plină a jucătorilor accidentați:  portarul Gordon(24/0), fundașii Ralston(3/0), Compper(0/0), mijlocașii Roberts(6/0), Rogic(12/2), Hayes(15/1), Armstrong(20/2), Johnston(3/0) și vârful Griffiths(19/8).

De partea cealaltă, Hearts e neînvinsă de 12 meciuri. Au primit un singur gol în ultimele 9 partide. Mai mult, Hearts a învins Celtic cu 4-0 în decembrie, deci știu care sunt mijloacele pentru a îngenunchea viitoarea campioană. Totodată, se anunță o ploaie puternică la ora jocului, de aceea credem că va fi destul de greu să fie multe goluri.

Sunt mai multe variante pe care se poate miza: 0-2 goluri, X2, Winner Hearts, sau mai sigur Hearts H+1,5, ultimul la o cotă 2. Noi zicem că va fi surpriză în acest joc.

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *