Cota 2 (4 martie): Banii vin din Brazilia!

Ponturile 3minute.net – casele de pariuri 3-0! Început excelent de lună, dar am avut și noroc, de ce să nu o recunoaștem. Norocul și-l face omul cu mâna lui, să se dea azi golul 3 în minutul 93 pentru cota 2 și un pic.

 

Cota 2 de ieri, care a fost 2,35 ne-a ieșit la ultima fază de poartă, când Dibala a marcat, Juve a câștigat, iar noi am retras banii. Am ajuns la 3 victorii din tot atâtea posibile în martie.

 

Bonsucceso – America RJ TG 3+ (2,26)

 

Pentru că tot sunt o grămadă de derby-uri azi, cu soliști care vor ieși pe bandă, noi iar ne-am orientat dubios. La un meci din Brazilia. Principalul argument constă în faptul că în ultimele 9 meciuri ale lui America RJ s-au marcat cel puțin 3 goluri. Am remarcat că nici în meciurile lui Bonsucceso nu e secetă. Ultima întâlnire directă a fost 3-1.

 

Bonus de adăugat la cota 2 să facem cota 7

 

Khouribga – Agadir W2 (1,83)

Pe banca lui Agadir și-a dat duhul Tunarul Băniei, Ion Oblemenco. Au trecut 2 decenii de atunci, iar Agadir are un sezon excelent. În 18 meciuri în campionat doar 2 înfrângeri. Și acelea cu echipele din frunte. Acum joacă împotriva unei formații de pluton pe care bănuim că o va nimici. Oricum, suntem convinși că nu va pierde. La egal, pronosticul capătă cota 1, deci se anulează.

 

Fenerbahce – Akhisar 3+ (1,7)

91% din meciurile de acasă ale lui Fener în acest sezon au fost 3+, de altfel acesta e și argumentul principal al pronosticului nostru.

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0
The following two tabs change content below.
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Cosmin Cojocareanu

Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0 0