Cota 2 (8 februarie): Mergem pe favorite certe în competiția surprizelor!

Ieri a ieșit doar hocheiul. În rest: lipsă de inspirație, ghinion. Azi oferim o cota 2 si un pic pentru a reveni pe linia de plutire.

 

Cât ghinion să ai! Anorthosis: 24 din 25 de meciuri fără înfrângere pe teren propriu. Joacă împotriva Omoniei, are 1-0 în minutul 85 și pierde. Se poate mai mult? Și așa ajunserăm la un bilanț dubios, să nu zicem rușinos: 2 Win – 5 Lost.

 

 

Galatasaray – Konyaspor 1 (1,44)

 

Galata merge aproape perfect acasă: 11 victorii în ultimele 12 partide oficiale. Iar Konya a fost o victimă sigură în general la Istanbul: 10 victorii din 12 meciuri directe, din 2004 încoace. În tur a fost 2-2. Nu credem că Galata va juca la 0-0 sau 1-1.

FC Brugge – Standard Liege TM 1 – 2+ (1,5)

 

În 9 din ultimele 10 meciuri pe teren propriu, FC Brugge a înscris cel puțin 3 goluri! Meciul tur din Cupă l-a pierdut cu 4-1, așa că trebuie să dea goluri pentru a spera la calificare. Anticipăm un meci cu o grămadă de goluri, deschis, altfel gazdele nu au nicio șansă la calificare. Totodată în 6 din 7 meciuri directe acasă, Brugge a marcat minim 2 goluri. Așadar Brugge marchează măcar de 2 ori.

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *