fbpx

Cota 2: Arabi plus olandezi, pronosticurile care dublează miza

Am găsit cele mai sigure evenimente de astăzi și suntem croiți pe fapte mari. Cota 2 nu are cum să nu iasă!

 

Meciurile din Europa League ne-au ieșit ieri. Lokomotiv Moscova și Basaksehir au învins, așa că am luat mai bine de dublul mizei. Firesc, urmărim să mergem pe aceiași linie, a victoriilor. Așa că am analizat și ne-am orientat spre ce ni s-a părut mai sigur.

 

Al Wasl – Al Ahli Dubai 1X (1,39)

 

Argumentul pe care se bazează pronosticul este parcursul fantastic al formației gazdă. Aceasta traversează o serie de 25 de meciuri în care a fost imbatabilă. Categoric, această serie se va încheia odată. Sperăm că nu azi. Adversara e campioana egalurilor în Emirate. În ultimele 9 meciuri a înregistrat 8 remize și o victorie. Ultimele 3 întâlniri directe s-au încheiat la egalitate. Așadar se prefigurează o nouă remiză. Pentru siguranță: 1X.

Completăm cota 2 cu: Telstar – FC Emmen peste 2,5 goluri

 

Procentaj acasă la peste 2,5 goluri pentru Telstar: 88%, Emmen are în afară 75%. Ultimele 10 meciuri ale lui Telstar în competiție au fost de 3 sau mai multe goluri.

În cazul în care nu aveți fonduri suficiente pentru cota 2 și doriți să completați biletul vă sugerăm următoarele meciuri:

Juventus – Astra Winner 2 (1,24) – este meci de totul sau nimic pentru giugiuveni dacă vor în play-off, nu-și permit nici un pas greșit.

Spezia – Foggia Winner 1 (1,38) – și ne bazăm pe problemele de efectiv cu care se confruntă oaspeții. Ei nu vor conta pe portarii Guarna și Pelizzoli, fundașii Empereur, Rame, Figliomeni, mijlocașul Deli, atacantul Nicastro și principalul golgheter Mazzeo – 8 reușite în 15 meciuri.

Willem II – Breda peste 2,5 goluri (1,80) – un pic mai riscant, dar argumentul este că în toate partidele de acasă ale lui Willem din acest sezon s-au marcat minim 3 goluri.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
The following two tabs change content below.
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Cosmin Cojocareanu

Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0Shares
0