Cota 2: combinam daneze cu englezii de la United! Sa curga golurile!

UPDATE: Danezele ne-au scos pariurile din cap: 0-2 dupa 16 meciuri la rand cu 3+. Așa că încercăm să recuperăm din pierdere în această seară. Ne orientăm spre Ecuador. Vă propunem: El Nacional – Emelec 1 (1.9)

 

Să vă explicăm de unde se trage acest 1 sigur. El National nu a pierdut în ultimele 8 meciuri, între care a obținut și 5 victorii. Sunt pe locul 2 în spatele lui Emelec, fără șansa de a-i depăși. Însă noi am aflat că managerul echipei este în negocieri intense de prelungire a contractului, iar Emelec este singura echipă din ligă pe care nu a învins-o. Și e chitit să o bată.

În plus Emelec a câștigat seria (Segunda Etapa) și va juca finala împotriva celeilalte câștigătoare de serie (Primera Etapa), Club Delfin. Acesta e motivul pentru care vor face schimbări majore în echipă. Dundașul Guaga e accidentat. Nu vor intra portarul Dreer – 40 meciuri, fundașii Ramos – 23, Peredes 15, Bagui – 33, mijlocașii Lastra 36 partide, Gaibor 36, atacanții Mondaini 38 meciuri – 6 goluri, Angulo – 35 meciuri – 11 goluri.

Astăzi avem nevoie de 6 goluri pentru a fi siguri de cota 2. Împărțite simetric: jumătate la meciul danezelor, jumătate la englezi.

 

VSK Aarchus – Ballerup +2,5 (1,333)

Chiar dacă Telstar –Emmen ne-a rupt ieri în încercarea de a prinde cota 2, împotriva oricărei logici, continuăm să mizăm pe goluri. Primul meci selectat este din Superliga feminină daneză. Gazdele au 16 partide la rând în care s-au marcat minim 3 goluri. În majoritatea dintre ele cel puțin 4. Și oaspetele sunt bune încasatoare. Atenție, meciul începe la 13:00, așa că un pic de grabă nu strică pentru a-l prinde.

 

Completam cota 2 cu: United of Manchester – Brackley +2,5 (1,57)

Recunoaștem, când vine vorba de goluri multe, United of Manchester este feblețea noastră. Iar până acum nu ne-a dezamăgit. Toate cele 10 meciuri acasă din acest campionat au fost 3+. Nu are cum să fie al 11-lea cu ghinion.

 

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *