Cota 2: Profit 611 lei în 5 zile! Ce jucăm astăzi!

Am scormonit în puținele meciuri de astăzi și ne-am orientat spre meciurile europene și Liga Aguila pentru a forma cota 2.

 

Ieri nu am avut prea mare baftă la cota 2, însă am fost inspirați că am mizat puțin, așa că pierderea e aproape insesizabilă. Meciurile luate din ligile mici din Rusia și Polonia n-au ieșit așa că din 636 lei, jucând 25, am rămas cu 611 lei.

 

Norvegia – Cipru 1 (1.4)

 

Începem cu stângul, prin a vă spune că e meciul de pe bilet care ne dă un pic de temeri. Argumentul care ne face însă să mizăm pe el e forma execrabilă a ciprioților pe terenuri străine, unde din 2016 încoace n-au bătut decât pe Gibraltar. În plus, scandinavii stau în ultima vreme bine acasă, învingând echipe mici, cum e de altfel și Cipru. E însă Istvan Kovacs la centru, iar cu un arbitru român nu se știe niciodată, cine știe cum scoate din joben un penalty pentru oaspeți și ne dă peste cap pronosticul.

Equidad – I. Medellin DNB 1 (1,38)

 

Equidad are 24 de meciuri fără înfrângere în ultimele 26 jucate acasă. Are o serie de invincibilitate pe teren propriu de 14 partide. Nu a primit gol în ultimele 13 meciuri jucate acasă. Nu a pierdut niciuna din ultimele 6 întâlniri directe de acasă cu Medellin.

 

Completăm cota 2 cu Gibraltar – Macedonia 2 (1,1)

 

Diferență certă de valoare. Gibraltar nu poate avea mai mult de un meci fără înfrângere pe an, iar în acest an a învins Letonia într-un amical, așa că acum va pierde. Meciul l-am luat pentru a crește un pic cota și a dubla câștigul.

 

Atentie! Din cauza norvegienilor și a lui Kovacs nu vom miza decât ½ din suma obișnuită, adică vom paria 50 lei astăzi.

 

Ce am facut pana acum:

1 septembrie: 100 lei – 342 lei

2 septembrie: 100 lei – 223 lei

3 septembrie 100 lei – 224 lei

4 septembrie 100 lei – 248 lei

5 septembrie -25 lei

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *