fbpx

Cota 2: Profit 636 lei în 4 zile! Ce jucăm astăzi!

Patru din patru pe cota 2! Cine a jucat și ieri pontul 3minute.net a reușit să își consolideze banca.

 

Handbalul german a ieșit lejer, 5 goluri avans pentru favoriții noștri. În Anglia s-a încheiat egal, așa că ne-am luat banii pe cota 2. Pentru azi, toată atenția o aveam concentrată pe amicalul dintre Slovacia – Danemarca, după ce am aflat că scandinavii vor juca împotriva est-europenilor cu naționala de futsal, până și jucătorii din liga a treia refuzând să îmbrace tricoul roșu, urmare a unui litigiu pe drepturi comerciale ale fotbaliștilor din primele 2 eșaloane din Danemarca. Însă cota a ajuns 1.03 și nici variante mai istețe nu prea sunt, ori meciul a dispărut cu desăvârșire la unele case de pariuri. Așa că ne-am apucat de scotocit după meciuri, am dat peste 2 cât de cât interesante.

 

Ursus Varșovia – Olimpia Zambrow DNB 2 (1.34)

 

Meciul e din liga a treia poloneză, ce-o fi p-acolo! Ne-a atras atenția faptul că oaspeții au 10 meciuri fără înfrângere, în timp ce gazdele au 5 înfrângeri la rând.

 

Completam cota 2 cu Strogino Moscova – FC Khimki II DNB 2 (1,7)

 

Echipa din capitală e pe ultimul loc, cu o singură victorie în ultimele 17 meciuri (le-am luat aici și pe cele din sezonul trecut). În acest campionat nu a reușit să marcheze vreun gol și cică le-ar lipsi și atacanții de calibru. Khimski II e fix deasupra lor, dar înțeleserăm că le vin ceva întăriri de la prima echipă.

 

Atenție! Meciurile nu prezintă un grad de siguranță la fel de mare ca partidele pe care le-am oferit până acum, drept urmare pariem ¼ din suma cu care v-am obișnuit de această dată.

Rezultatele de până acum:

Ce am facut pana acum:

1 septembrie: 100 lei – 342 lei

2 septembrie: 100 lei – 223 lei

3 septembrie 100 lei – 224 lei

4 septembrie 100 lei – 248 lei

 

BMC logoBuy me a coffee

Zahar la plic

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0
The following two tabs change content below.

Cosmin Cojocareanu

Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0 0