fbpx

Cum a ajuns Covid-19 la Protecția Copilului Dolj!

Încă o instituție din Craiova are cazuri confirmate de coronavirus!

Cel puțin doi angajați ai Protecției Copilului Dolj (DGASPC) sunt purtători ai noului virus. Se pare că unul dintre angajații instituției este soția polițistului confirmat la Cârcea.

Testarea personalului a fost dispusă în urma unor discuții purtate între reprezentanții Sindicatului Național Forță Legii cu directorul Florin Stancu și directorul DSP Valeria Andreescu, scrie ziaruldecraiova.ro.

Potrivit informațiilor 3 minute, situația este delicata de pe la începutul lunii aprilie, atunci când o parte din personalul DGASPC a fost carantinat.

În cel mai scurt timp posibil, va începe testarea epidemiologică a întregului personal din cadrul instituției. Facem apel la sinceritatea tuturor colegilor. Cei care ați avut contacte cu persoanele confirmate recunoașteți asta în formularul pe care îl veți completa. Pentru binele tuturor. Mai bine stăm acasă cu 75% din salariu decât să creăm un focar în instituție și să infectăm colegii și familiile acestora“, este apelul făcut de Ringo Damureanu.

Într-o precizare a Prefecturii Dolj asupra subiectului stă scris:

„Referitor la situația angajatului Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Dolj confirmat pozitiv, fiind contact direct al polițistului diagnosticat cu noul coronavirus, vă aducem la cunoștință următoarele:

Ca urmare a anchetei epidemiologice din cadrul DGASPC Dolj, s-a stabilit că din cele șapte persoane care lucrează în același birou cu persoana diagnosticată, trei au intrat în contact direct cu aceasta. Prin urmare, cei trei angajați au intrat în izolare la domiciliu, fiind monitorizați zilnic de medicii de familie.

Totodată, conducerea DGASPC Dolj în colaborare cu reprezentanții DSP Dolj, au stabilit ca 323 persoane care sunt în izolare la locul de muncă, în centrele rezidențiale, să fie testate cu ajutorul medicilor din cadrul unității și care au fost instruiți în acest sens de specialiștii epidemiologi. De asemenea, în data de 9 mai, alte peste 300 de persoane din cadrul DGASPC Dolj, care urmează a intra în izolare la locul de muncă, vor fi testate pentru SARS-COV2”. 

În 3 minute poți să citești și: Caz înfiorător: Olteancă mâncată de câini!

Focar în Jandarmeria Craiova: 28 de agenți infectați!

VIDEO! Bătrâni din Craiova, ținuți în subsolul unei clădiri infecte!

Olteancă în vârstă de 18 ani, sechestrată de fostul iubit!

Hoți prinși după ce au uitat declarația la locul faptei!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0
The following two tabs change content below.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0 0