fbpx

Caz de COVID-19 la Spitalul de Urgențe Craiova!

În Bănie apar punctulețe pe harta coronavirusului: unul la Protecția Copilului, altele la Căminul de bătrâni și la Centrul de Transfuzii, iar cel mai nou a apărut la Spitalul Județean!

O asistentă de la secția de pediatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Craiova a fost diagnosticată cu noul COVID-19. Aceasta a fost testată luni, la intrarea în tură, iar rezultatele au ajuns marți și au fost pozitive.

Potrivit unor surse medicale, asistenta a fost ultima dată la serviciu în data de 25 aprilie, scrie hotnews.ro. Femeia a fost internată în spitalul de Boli Infecțioase Craiova. În acest moment, ancheta epidemiologică este în desfășurare și urmează să se stabilească dacă persoana infectată a intrat în contact micuții internați la secția de pediatrie.

600 de cadre medicale au făcut analizele pentru depistarea COVID-19, după ce conducerea spitalului a decis ca toţi angajaţii unităţii să fie testaţi periodic. Potrivit sursei citate, două asistente au fost pozitive.

În Bănie încep să apară punctulețe pe harta COVID-19. Prima dată au fost depistate cazuri la Protecția Copilului. Următorul loc unde există pericol de focar este Căminul de bătrâni din Craiova, în timp ce Spitalul de Urgențe este cel mai nou apărut în acest cadru, după ce o donatoare a Centrului de Transfuzii Craiova a fost depistată pozitiv.

În 3 minute poți să citești și: Medicii din Craiova pot sa joace o nouă horă: au tăiat un mort de pe lista!

Centrul de Transfuzii Craiova riscă să fie paralizat de virus!

Graficul care înfioară: România se redeschide în plină pandemie!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0
The following two tabs change content below.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0 0