fbpx

COVID-19 face ravagii la Craiova: 126 de persoane infectate într-un singur loc!

DSP Dolj a transmis informația abia după ce craiovenii dezbăteau subiectul pe site-urile de socializare!

Căminul pentru Persoane Vârstnice Craiova se află într-o situație foarte grea. Numărul vârstnicilor infectați, până în prezent, a atins cota 100, în timp ce 26 de oameni din personal au fost depistați pozitiv. Locația era considerată focar încă din data de 24 iulie, dar joi, DSP Dolj a ținut să comunice noile cifre: „Iniţial, au fost depistate 24 de cazuri pozitive Covid 19: 16 beneficiari din 270 rezidenţi; 8 personal de îngrijire din 100 persoane”, se arată comunicatul emis de DSP.

Se pare că focarul a evoluat în urma testărilor efectuate în mod repetat. Astfel, în data de 12 august, DSP număra nu mai puțin de 126 de oameni infectați cu coronavirus la Căminul de bătrâni: 100 de beneficiari și 26 de angajați: „Personalul de îngrijire pozitiv Covid 19 a fost izolat pentru evaluare clinică, paraclinică şi tratament la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase Victor Babeş din Craiova”, se mai arată în comunicat.

Autoritățile susțin că toate cazurile au fost cu forme uşoare sau asimptomatice de boală. Se pare că oamenii au rămas la Centru, unde li s-a asigurat îngrijire specializată de către personalul medical. DSP Dolj a transmis că în acest caz s-a efectuat ancheta epidemiologică şi s-a monitorizat focarul permanent.

În 3 minute poți să vezi și: Un județ din Oltenia, zonă de risc pentru nemți!

VIDEO: Craiovean tâlhărit în fața casei!

Gorj: Ambulanță distrusă într-un accident: pacienta transportată a murit!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0Shares
0