fbpx

VIDEO! Acuzații grave la Urgențe Craiova: ucisă de cancer, înmormântată cu COVID-19!

Scandal de proporții la Craiova: „Atunci de ce ne-aţi dat hainele mamei acasă? Dacă erau infectate?“

Pandemia de coronavirus a adus și alte lucrui în afară de morți, îmbolnăviri și carantină. Noul virus i-a făcut pe oameni să devină paranoici, iar pe medici i-a pus în situații pe care nu reușesc să le mai gestioneze. O familie a acuzat docotrii craioveni că a fost obligată să-şi înmormânteze ruda decedată de cancer conform protocolului COVID-19, chiar dacă aceasta nu fusese infectată.

Potrivit adevărul.ro, când au aflat că trupul neînsufleţit al memei lor a fost băgat într-un sac negru şi că imediat trebuie să-l ducă la cimitir, doi fraţi au făcut scandal la Spitalul de Urgenţă din Craiova: „Atunci de ce ne-aţi dat hainele mamei acasă? Dacă erau infectate?“, a strigat disperată fiica persoanei decedate.

În mod normal, se testează la 6 zile de la contact, dânsa n-a mai apucat să fie testată, dar rămâne în continuare suspectă. De aceea a venit în sac, asta-i procedura. Pentru a evita îmbolnăvirea pentru toată lumea“, a explicat o asistentă. VIDEO AICI

Conform conducerii Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova, pacienta fusese operată de cancer de colon. Iniţial, a stat singură în salon, dar înainte de a deceda a dormit alături de o altă pacientă care s-a dovedit a fi pozitivă şi care a şi fost transferată la Spitalul de Boli Infecţioase din Craiova: „Personalul medical a găsit-o pe pacientă în alt salon, a dormit cu o doamnă care a fost testată pozitiv ulterior. Nu am mai apucat să-i facem testul COVID pentru că a decedat. Dar a intrat în contact direct cu un pacient pozitiv şi era normal să o considerăm suspectă. Ăsta-i protocolul, dar nu toţi oamenii înţeleg“, a declarat Bogdan Fănuţă, directorul medical al spitalului, pentru adevărul.ro.

În cele din urmă, s-a stabilit că pacienta care fusese testată pozitiv avea un nivel scăzut la încărcătura virală a probei recoltate. „S-a stabilit că boala este la debut. Am făcut investigaţiile necesare şi în cele din urmă s-a stabilit că persoana decedată poate fi dată familiei fără protocol COVID“, au spus reprezentanţii Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova, potrivit sursei citate.

VIDEO AICI

În 3 minute poți să vezi și: I-a furat unei oltence de 22 de ani toți banii de la pariuri!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
The following two tabs change content below.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.
Summary
VIDEO! Acuzații grave la Urgențe Craiova: ucisă de cancer, înmormântată cu COVID-19!
Article Name
VIDEO! Acuzații grave la Urgențe Craiova: ucisă de cancer, înmormântată cu COVID-19!
Description
Scandal de proporții la Craiova: "Atunci de ce ne-aţi dat hainele mamei acasă? Dacă erau infectate?“
Author
Publisher Name
https://3minute.net/
Publisher Logo

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0Shares
0