fbpx
12.3 C
Craiova
duminică, octombrie 17, 2021

VIDEO! Acuzații grave la Urgențe Craiova: ucisă de cancer, înmormântată cu COVID-19!

Scandal de proporții la Craiova: “Atunci de ce ne-aţi dat hainele mamei acasă? Dacă erau infectate?“

Pandemia de coronavirus a adus și alte lucrui în afară de morți, îmbolnăviri și carantină. Noul virus i-a făcut pe oameni să devină paranoici, iar pe medici i-a pus în situații pe care nu reușesc să le mai gestioneze. O familie a acuzat docotrii craioveni că a fost obligată să-şi înmormânteze ruda decedată de cancer conform protocolului COVID-19, chiar dacă aceasta nu fusese infectată.

Potrivit adevărul.ro, când au aflat că trupul neînsufleţit al memei lor a fost băgat într-un sac negru şi că imediat trebuie să-l ducă la cimitir, doi fraţi au făcut scandal la Spitalul de Urgenţă din Craiova: „Atunci de ce ne-aţi dat hainele mamei acasă? Dacă erau infectate?“, a strigat disperată fiica persoanei decedate.

În mod normal, se testează la 6 zile de la contact, dânsa n-a mai apucat să fie testată, dar rămâne în continuare suspectă. De aceea a venit în sac, asta-i procedura. Pentru a evita îmbolnăvirea pentru toată lumea“, a explicat o asistentă. VIDEO AICI

Conform conducerii Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova, pacienta fusese operată de cancer de colon. Iniţial, a stat singură în salon, dar înainte de a deceda a dormit alături de o altă pacientă care s-a dovedit a fi pozitivă şi care a şi fost transferată la Spitalul de Boli Infecţioase din Craiova: „Personalul medical a găsit-o pe pacientă în alt salon, a dormit cu o doamnă care a fost testată pozitiv ulterior. Nu am mai apucat să-i facem testul COVID pentru că a decedat. Dar a intrat în contact direct cu un pacient pozitiv şi era normal să o considerăm suspectă. Ăsta-i protocolul, dar nu toţi oamenii înţeleg“, a declarat Bogdan Fănuţă, directorul medical al spitalului, pentru adevărul.ro.

În cele din urmă, s-a stabilit că pacienta care fusese testată pozitiv avea un nivel scăzut la încărcătura virală a probei recoltate. „S-a stabilit că boala este la debut. Am făcut investigaţiile necesare şi în cele din urmă s-a stabilit că persoana decedată poate fi dată familiei fără protocol COVID“, au spus reprezentanţii Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova, potrivit sursei citate.

VIDEO AICI

În 3 minute poți să vezi și: I-a furat unei oltence de 22 de ani toți banii de la pariuri!

Catalin Anghel
Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

27,278FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
spot_img

Latest Articles