fbpx

Jocurile foamei în hipermarketurile din Oltenia!

Deja nu mai contează ce se sărbătorește! Nu mai contează dacă există locuri de muncă sau salarii pe măsură! Hipermarketurile sunt pline de la prima oră a dimineții, până la închidere!

Vizita pompierilor în bisericile din Dolj

Cozi interminabile, casierițe sătule de „Bună ziua/dimineața/seara” și clienți agitați să nu rateze ceva de pe lista de cumpărături. De la cele 10 pâini care se cumpără cu două zile înainte de Paște, până la acele candele la ofertă, care primesc oricum câteva cuvinte nu prea evlavioase când se încing prea tare. Oltenii au umplut fiecare magazin. Cel mai interesant lucru este că pe la cozi te întâlnești cu rude și prieteni sau chiar îți faci prieteni. Mai auzi din când în când: „Aoleeu, de unde au scăpat ăștia?”. Și răspunsul nu întârzie să apară: „De unde ai scăpat și tu!”. Sau cei cu ceva mai multă imaginație o aruncă p-aia : „Săptămâna trecută era gol, zici că lumea mănâncă numai de sărbători”.

Patimile mieilor urcați de olteni în autobuze!

Chinul cel mai mare este pentru copii. Ei nu se agită să prindă cel mai bun preț, ei vor doar să termine cât mai repede și să plece la joacă. De înțeles, doar este vacanță. Din păcate pentru timpul lor liber, foarte des se întâmplă ca mama, tata sau bunicii să uite să cumpere câte ceva și povara drumului pică pe ei. Dacă ar fi să ne gândim la sărbătoare în sine, cele mai căutate produse ar trebui să fie ouăle, poate și carnea de miel. Totuși, în cele mai multe coșuri de cumpărături se găsește câte un borcan de muștar și foarte rar vezi câte un cărucior din care să lipsească berea.

Supermarketul Lidl va fi închis în toată țara

Tu cât timp ai stat la coasă în hipermarket? Se poate și mai rău? Unde este coada mai mare: la Biserică sau la bere? Comentăm împreună pe Facebook!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
The following two tabs change content below.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0Shares
0