„Crainicul în transă” din Polivalenta le-a exasperat pe franțuzoaice!

Victorie cu inima Olteniei! Nicioadă, în istoria Polivalentei nu a fost o asemenea atmosferă care să împingă de la spate echipa! Să bați Brest la handbal feminin e ca și cum ai învinge, să zicem, AC Milan, la fotbal.

 

În trecut, dând copy-paste sloganului celei mai iubite echipe din Anglia, Liverpool, „This is Anfield”, se adoptase la meciurile de baschet masculin mesajul „Aici e Craiova”. Însă organizatorii cereau „liniște” ori „țineți-vă de mână”. Iar atmosfera era ternă, parcă teleghidată cumva.

 

La meciul din Polivalenta de ieri, s-a cerut din toți rărunchii „GĂLĂGIEEEEE”, iar mesajul a fost receptat de toți din sală. Inclusiv de francezi care au scris pe site-ul oficial de „iadul din Polivalenta craioveană” și de ”crainicul în transă”. În ultimele 10 minute ale meciului cu Brest nu puteai schimba două vorbe cu omul de lângă tine, fie pentru că urla din toată puterea pentru Craiova, fie că mesajul nu ajungea la el întrucât urlau cei din jur.

 

În Polivalentă simți mai bine decât pe stadion că „Aici e Craiova!”

 

Au fost puțin peste 4.000 de oameni, dar s-au simțit mai ceva decât cei 20-25.000 de pe stadion la meciurile cu Viitorul, cu CFR Cluj! Mai mult, fetele nici măcar nu au beneficiat de o galerie profesionistă, de ultrași, dacă ne e permis. A fost grupul Vivien, cu toboșari, gornist și vuvuzeliști, și un pâlc răzleț de la Peluza Sud. În schimb, bătrâni, copii, corporatiști ori angajați la regii au trăit, la unison, sentimentul că „Aici e Craiova!”  Iar franțuzoaicele l-au simțit din plin, pe propria piele!

Citeste si: Gigi Becali, dispus să achite clauza! Baluta: „Sunt deja de 4 ani la echipa asta”

 

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *