VIDEO: Luna în care oltenii își deschid singuri ușile!

Noaptea trecută, un şofer în vârstă de 19 ani, din Craiova, a provocat, un accident rutier in urma caruia un om ajuns la spital. Tanarul a vrut sa intre intr-o statie Peco de pe Calea Severinului, pentru a alimenta, numai ca, din cauza vitezei, nu s-a oprit la pompa ci in doua masini parcate. Una dintre ele a fost proiectata in cladirea statiei.

Este cea de-a doua astfel de ispravă, după cea de la Primiri Urgenţe, doar că atunci, şoferul a intrat în clădire cu maşina personală.

Accidentul din Peco a provocat victime!

Video aici: https://bit.ly/2sS3n0Q

In aceasta noapte, un tânăr de 19 ani, din Craiova, care conducea un autoturism pe Calea Severinului, a pătruns în interiorul unei stații peco, pentru a alimenta. Întrucât nu a adaptat viteza, cel in cauza a pierdut controlul autoturismului și a lovit alte două mașini care erau parcate regulamentar, una dintre acestea fiind proiectata în interiorul clădirii. O singura persoana a fost rănită, un bărbat de 38 de ani, care se afla in interiorul unității la momentul producerii evenimentului. Acesta a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Polițiștii au întocmit dosar penal pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpa”, Potrivit IPJ Dolj.

Citește și: Explicația șoferului care a intrat de urgență în Urgență

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0
The following two tabs change content below.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0 0