12 C
Craiova
duminică, aprilie 21, 2024

Craiova nu cumpără, dar promovează! Cine îl înlocuiește pe Băluță!

Oltenii l-au dat pe Băluță, dar nu cumpără în locul lui! Pe cine se bazează Craiova să-i ia locul atacantului plecat la Slavia Praga!

În această vară, Craiova s-a despărțit de un număr important de fotbaliști, iar cea mai grea plecare a fost cea a lui Alex Băluță. Oltenii nu au adus decât un portar, până acum, dar oficialii din Bănie nici nu par prea grăbiți să facă achiziții, mai ales că alb-albaștri se bazează pe o academie destul de puternică. Devis Mangia a luat cu el în cantonamentul din Austria foarte mulți juniori, iar acest lucru semnalizează faptul că trupa craiovenilor vrea să promoveze tineri din propria pepinieră în următorul sezon.

„Băluţă va fi înlocuit de Burlacu. Ne gândim și la o soluție din exterior, dar atunci când soluțiile din interior nu sunt la nivelul exigențelor. Cât timp există jucători în propria academie care au confirmat. De-aia avem academie. Toate posturile sunt de întărit, pentru ca așa menții performanta și așa rămâi în cadența cu exigentele fotbalului mondial. Automulțumirea nu duce decât la mediocritate”, a spus Marcel Popescu la ProX.

Craiova, echipă crescută în spirit oltenesc!

Oficialul oltenilor a dat asigurări că nu o să mai fie plecări în această vară, doar dacă o să fie achitate clauze de reziliere, atunci clubul nu are ce să mai facă. Alb-albaștri au arătat că știu să-și promovezi și să își vândă marfa, iar în momentul de față, de la Craiova se pleacă pe bani mulți. Dacă formația din Bănie promovează din nou fotbaliști din academie. Au toate șansele ca pe viitor să scoată bani frumoși pe ei, iar între timp, chiar să facă și performanță cu o echipă crescută în spirit oltenesc.

“Targetul nostru nu este să câștigăm bani din transferuri, ci performanță. Dar, într-adevăr, dacă reușești să ai această dinamică a transferurilor în timp ce faci și performanță, e foarte bine. Acum, gata cu plecările, nu mai pleacă nimeni. Se pot întâmpla minuni, să se achite clauze de reziliere. În acest sens, nici Barcelona nu poate garanta că nu pleacă nimeni, pentru că ați văzut că PSG a venit și a dat 222 milioane pe Neymar”, a completat președintele oltenilor.

Sursă foto: ucv1948.ro
Citește și: Prim 11 al fotbaliștilor plecați liberi de contract de la Craiova!

Catalin Anghel
Catalin Anghel
Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles