Craiova vrea să transfere un internațional român!

U Craiova vrea să se întărească și încearcă să-și aducă atacant! Oltenii au deja câteva nume pe listă, iar unul dintre ele vine direct din Italia!

Craiova a rămas fără doi oameni de gol, după ce Băluță și Gustavo au fost vânduți. Oltenii nu au stat mult pe gânduri și caută să-i înlocuiască pe cei doi atomici. George Pușcaș este atacatul care s-ar plia perfect în echipa lui Mangia, dacă luăm în considerare politica formației din Bănie de a se baza pe fotbaliști de perspectivă.

Potrivit telekomsport.ro, Universitatea pregătește un transfer important. Vrea să-l împrumute de la Inter pe George Puşcaş, încercând să repete astfel formula de succes din cazul Mitriţă, pe care îl luase inițial tot sub formă de împrumut de la Pescara. Problema este că Inter vrea să se despartă de Pușcaș doar definitiv în acest moment, iar cota românului se ridică la 2,8 milioane de euro.

Oltenii pot da lovitura pe piața transferurilor, după ce l-au adus pe Cicâldău. Alb-albaștrii ar da încă o lovitură prin aducerea lui Pușcaș. Doi tineri care au intrat deja în anturajul echipei naționale ar face ca viitorul să arate din ce în ce mai bine pentru U Craiova.

Sursă: prosport.ro
Citește și:SCM Craiova continuă mutările pentru Ligă! 

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *