Fără Mitriță, Craiova înscrie de trei ori și învinge la Chiajna!

U Craiova și-a recăpătat apetitul ofensiv și inspirația în fața porții! Oltenii nu au iertat Concordia și au făcut scor, chiar din prima repriză a partidei!

Universitatea Craiova s-a impus pe terenul Concordiei Chiajna, scor 3-1. Elevii lui Devis Mangia au arătat din nou ca echipa ce era văzută de toți drept favorită la câștigarea campionatului. Cu Bărbuț într-o formă de excepție, cu Mihăilă mai insistent ca niciodată și cu un joc de pase foarte bine pus la punct, formația din Bănie nu le-a dat nici cea mai mică șansă ilfovenilor.

Prima repriză a început așa cum majoritatea se așteptau. Craiova în atac și Chiajna încercând să îndepărteze baloanele de poarta lui Caparco. Craiovenii au mizat în mod deosebit pe jocul în banda dreaptă, acolo unde Martic și Bărbuț au pus mari probleme defensivei ilfovene. În minutul 23, Cristi Bărbuț a obținut o lovitură de la 11 metri, iar Koljic a transformat-o fără probleme în gol. La trei minute distanță, după o fază fixă și ceva neatenție în careul oltenilor, Chiajna a restabilit egalitatea prin Ropotan. Nu a durat mult și Universitatea a înscris din nou, de această dată, prin Bărbuț, același care scosese penalty-ul cu 9 minute în urmă. Chiar dacă terenul sintetic nu este ceva obișnuit pentru formația lui Mangia, juveții s-au descurcat fără probleme. În minutul 39, Mihăilă a presat defensiva gazdelor, iar după o greșeală a elevilor lui Dorinel Munteanu și un semi-luft al lui Koljic, Cicâldău a reușit să marcheze pentru 3-1.

Startul reprizei secunde a fost unul mai echilibrat. Chiajna a fost mai curajoasă. Grădinaru le-a pus probleme lui Bancu și Tiago, dar a fost înlocuit cu Paul Batin. Meciul a continuat să curgă în favoarea Craiovei, chiar dacă oltenii nu au mai fost atât de insistenți în ofensivă. Partida s-a încheiat cu scorul de 3-1, în favoarea Universității.

Foto: ucv1948

Citește și: Oltenii iubitori de baschet se mobilizează!

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *