10.3 C
Craiova
luni, aprilie 22, 2024

Craiova a dat lovitura. Rotaru și-a asigurat atacul și îl compară pe fotbalist cu Benzema!

Oltenii spera ca în sezonul viitor, jucătorul să facă spectacol în Liga 1!

CS Universitatea Craiova are cea mai bună ofensivă din play-off. Ivan, Markovic și Gustavo au fost foarte eficienți, chiar dacă nu mereu au început meciurile ca și titulari. Patronul alb-albaștrilor, Mihai Rotaru, este de părere că Markovic este un bun național și că anul viitor poate înscrie mult mai multe goluri.

Markovic este un bun național. Trebuie să avem grijă de el. Noi trebuie să fim primii care trebuie să avem grijă de el. Markovic s-a schimbat mult de nouă luni de zile. El consideră că a fost un restart. El nu este un jucător să dea 15 goluri pe sezon. El trebuie să dea 35 de goluri lejer. În fiecare meci a avut două-trei ocazii mari. Anul următor va fi altceva”, spunea finanțatorul trupei din Bănie la emisiunea Digi Sport Special.

Ulterior, Mihai Rotaru a revenit cu alte laude la adresa atacantului pe care îl consideră „adevăratul golgheter” din Liga 1. Fotbalistul este comparat cu Benzema.

Îl avem și noi pe Benzema al nostru. Markovic. Gândiți-vă că în acest moment, la primul sezon de Liga 1, el este golgheterul României. Dacă scoatem cele opt penalty-uri ale lui Tănase, Markovic este golgheterul real al campionatului”, a spus Mihai Rotaru, la Pro Arena.

Cârțu se teme ca CS Universitatea să nu piardă cupele europene din cauza FRF!

Mititelu Jr. a fost amendat de Federația Română de Fotbal!

Catalin Anghel
Catalin Anghel
Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles