Cât pot îndura oltenii, episodul 3!

„Suntem neam de piatră”, dar până când? Craiova nu respiră aer european, ci doar le dă suporterilor câte puțin în fiecare an, încât chinul să fie și mai mare!

Craiova a remizat cu AEK Atena, scor 1-1 și a ratat, din nou, șansa pentru un loc în grupele Europa League. Între timp, adversarii oltenilor din Capitală, antrenați de cine apucă la FCSB, au reușit să se califice în play-off. La ei suporterii nu se prea înghesuie, în timp ce alb-albaștrii au fost susținuți și de 3000 de copii atunci când nu puteau să intre cei mari.

Prima dată a fost AC Milan și oricăt de răutăcios ai fi, nu poți spune că U Craiova nu a făcut o figură frumoasă. Dar și atunci se putea mai mult, cu un joc mai curajos, cum acea echipă fusese învățată de Gigi Mulțescu.

Un an mai târziu, Leipzig îl făcea pe Mangia să surclaseze total fotbalul românesc în fața celui din Germania. Atunci chiar că nu s-a putut face nimic. Craiova a părut o echipă care și-a pierdut busola.

Acum, după ce au depășit două echipe modeste, oltenii au dat de AEK Atena, formație cu mult sub AC Milan sau Leipzig, dar vina a fost aruncată pe arbitraj, pe ghinion și pe frică.

Suporterii Universității au anunțat că vor fi mereu alături de echipă, dar tot îi cer demisia lui Papură, un antrenor pe care patronul echipei îl apreciază. Același patron care le promitea fanilor că nu va vinde mai mult de un jucător, același care le spunea ca meciurile cu Milan sau Leipzig nu vor fi transmise.

Iată mesajul Sezione Ultra’ 2000

Foto: Sezione ULTRA 2000 Facebook

În 3 minute poți să citeși și: De ce nu i-au pus grecii întrebări lui Papură!

CFR Cluj – U Craiova, diferența dintre realitate și perspectivă!

Manchester City, cu ochii pe olteni!

 Neagoe, încă un nod în papura lui Corneliu!

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *