fbpx

Craiova arată din ce în ce mai bine: să vină FCSB pe Oblemenco!

Gașca nebună a lui Devis Mangia revine iarăși spectaculos și se apropiat la un punct de liderul CFR Cluj.

 

Aparent o deplasare periculoasă. Dat fiind că ilfovenii bătuseră tot în ultimele patru meciuri. Între victime: Dinamo și ACS Timișoara. Așa că Mangia, antrenorul – miracol din Bănie, mizează pe o formulă mai degrabă defensivă. Având în vedere că pe teren sunt trei fundași centrali de meserie, iar trident ofensiv îl include surprinzător pe jolly joker-ul Bancu, fără revelația Burlacu.

Însă nu oamenii contează, cât sistemul și stilul. Ca o echipă mare, Craiova se aruncă din start peste gazde. E echipa activă, care atacă necontenit, iar când pierde mingea presează, sufocă adversar. Evoluția e recompensată, parcă prea târziu după cum decurge jocul. În minutul 31, căpitanul Băluță finalizează sec pentru 1-0 o acțiune perfectă inițiată de pasa pe culoar a lui Mateiu și centrarea ideală dată de Briceag. E faza care stabilește scorul primei părți.

Alb-albaștrii sunt stăpâni ai jocului și în partea secundă. Au prima ocazie prin Martic, dar scoate portarul gazdelor. Providența este de partea oltenilor la șansa lui Batin, de care se izbește mingea și iese în afară. Meciul continuă să fie viu, se joacă pe contre, însă nimic nu avea să prevestească finalul absolut nebun. Marc egalează în minutul 88. CS Universitatea nu abandonează lupta, nu lasă garda jos, ci continuă să atace. Și este răsplătită în prelungici, când Martic trimite din careu în vinclu pentru victorie!

Echipa Craiovei urcă pe locul 2 în clasament, la un singur punct distanță de CFR Cluj, lider de moment în clasament. La mijlocul săptămânii viitoare e formalitatea de la Brașov, din Cupă, cu Sepsi. Apoi să vină FCSB pe Oblemenco!

Sursa foto: facebook csuc.ro


Share and Enjoy !

0Shares
0 0
The following two tabs change content below.
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Cosmin Cojocareanu

Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0Shares
0