Cursa Craiova – Bruxelles, din 15 decembrie!

Ion Prioteasa, președintele CJ Dolj, Cosmin Vasile, vicepreședintele CJ Dolj, Mircea Dumitru, directorul Aeroportului Craiova și Cosmin Durle, administratorul public al județului Dolj au anunțat că ruta Craiova – Bruxelles începe pe data de 15 decembrie.

Această cursă este așteptată de trei ani, iar biletele s-au pus deja în vânzare. Ruta va funcționa, pentru început, doar în zilele de marți și sâmbătă, tarifele plecând de la 14,99 de euro.

Este o rută pe care o dorim de 3 ani de zile. Va începe pe 15 decembrie. Va opera în zilele de marți și sâmbătă, iar tarifele pleacă de la 14,99, deci aproximativ 30 de euro dus – întors. Biletele s-au pus în vânzare”, a spus Mircea Dumitru, directorul general al Aeroportului Craiova.

Vicepreședintele CJ Dolj este mândru de cifrele atinse până acum, dar vrea ca lucrurile să meargă și mai bine!
Felicit conducerea Aeroportului Craiova pentru noua rută. Dacă la finalul lunii iulie aveam deja 300.000 de pasageri, într-o perioadă foarte scurtă vom ajunge să depășim cifra de 500.000. Aeroportul Craiova rămâne una dintre principalele noastre investiții”, a declarat Cosmin Vasile.

Acoperișul Aeroportului Craiova a suferit la ultimele ploi, dar președintele CJ Dolj a anunțat că au fost luate măsuri pentru rezolvarea problemelor.

A fost o ploaie cum nu s-a mai văzut. Practic nu trebuia ca tavanul Aeroportului să cedeze. A fost un incident neplăcut și s-au luat măsuri pentru rezolvarea lui”, a spus Ion Prioteasa.

Citește și: Fondurile atrase de CJ Dolj, de 7 ori cât bugetul instituției! Prioteasa: „Suntem cel mai mare investitor din Dolj” 

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *