fbpx

Craiova câștigă „bătălia pentru podium”. CFR Cluj e campioana României!

Din startul sezonului, Universitatea Craiova s-a angrenat în „batalia pentru podium”. Obiectivul a fost atins. Între timp, CFR Cluj a egalat Bănia la titluri cucerite.

 

Din vară, oltenii și-au declarat drept obiectiv batalia pentru podium! Și l-au atins! Miraculos, în ultima etapă, după victoria repurtată în Moldova. Universitatea Craiova s-a impus cu 2-1 pe terenul celor de la Poli Iași. Gazdele au deschis scorul, dar Mitriță a fost magic. A dat două pase fantastice pentru pase decisive, ambele pentru BancOne! Au finalizat Mateiu, ca capul, imparabil, și Băluță, cu poarta goală.

 

Ultima oară când Craiova a încheiat pe podium, Victor Pițurcă era antrenor. După 23 de ani, oltenii sunt din nou în primele 3 echipe ale Ligii 1. Între timp însă, CFR Cluj s-a încoronat pentru a patra oară campioană a României, egalând performanța obținută de Craiova, cu aproape două decenii în urmă.

 

Fără meritul jucătorilor lui Mangia, ținând cont că sunt fără victorie în patru întâlniri directe in actuala stagiune, suporterii olteni au satisfacția că FCSB, echipa lui Gigi Becali, nu și-a trecut în palmares titlul de campioană a României.

SCM Craiova aduce Liga Campionilor în Polivalentă!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
The following two tabs change content below.

Cosmin Cojocareanu

Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0Shares
0