17.3 C
Craiova
joi, mai 23, 2024

Craiova caută portar! Pagliacelli confirmă: „Au fost discuții deschise”.

Interesul clubului Universitatea Craiova de a-și fereca poarta a fost întărit de goalkeeper-ul Mirko Pagliacelli, care a spus cu subiect și predicat că a fost curtat de olteni.

 

După analiza tehnică făcută la final de an de conducerea olteană reiese un minus în dreptul portarilor. Cel puțin asta rezultă din interesul manifestat de gruparea craioveană pentru aducerea lui Mirko Pagliacelli, portarul celor de la Pescara, care a semnat cu Pro Vercelli.

 

În cadrul unui interviu acordat în presa italiană, Pagliacelli a afirmat că s-a aflat în negocieri cu Universitatea Craiova: „Au fost discuții deschise și concrete. Pentru aceasta îi mulțumesc domnului Mangia și clubului că m-au dorit. Sunt fericit și mândru de acest fapt. Dar am preferat să mă întorc acolo unde am mai fost și să accept această provocare, fără a lua în seamă fascinația de a evolua în străinătate sau aspectele tehnice și financiare. Sper ca domnul Mangia să continue să mă evalueze și să îmi urmărească evoluțiile cu același interes”.

 

Pagliacelli, pistă ratată de olteni

 

Miercuri am anunțat că oficialii olteni au negociat cu Pescara pentru aducerea lui Mirko Pagliacelli, portar în vârstă de 24 de ani, care are în palmares un campionat și o Cupă în întrecerile de tineret din Italia. Potrivit site-ului italian tuttomercato, Pagliacelli i-a refuzat pe olteni din dorința de a rămâne în Italia. A plecat de la Pescara cu destinația Pro Vercelli, unde a mai apărat și în trecut.

 

Universitatea Craiova s-a despărțit la finalul lui 2017 de Cătălin Mulțescu, antrenor cu portarii, care a colaborat excelent cu Nicolae Calancea. Cei doi sunt foarte apropiați, fiind echipieri în trecut la formația moldoveană Zimbru Chișinău.

 

Cosmin Cojocareanu
Cosmin Cojocareanuhttps://3minute.net
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles