fbpx

Campioana unei mari mâhniri!

Bergodi, plange Bania! Erai campion in minutul 10 și ai vrut sa castigi campionatul din propriul careu. Nu cu CFR, scemo!

Craiova – CFR Cluj      1-3

Au marcat: Nistor 9 / Vinicius 36, Boli 56, Deac 77

U Craiova: Pigliacelli – Vlădoiu, Cosic, Acka, Vătăjelu – Nistor, Mateiu (75 Ivanov), Cicâldău – Bărbuţ (59 Ivan), Koljic, Mihăilă (75 Baiaram). Antrenor: Cristiano Bergodi

CFR Cluj: Arlauskis – Burcă, Vinicius, Boli, Camora – Itu (64 Hoban), Bordeianu (84 Luis Aurelio), Deac – Omrani (84 Pereira), Rondon (64 Costache), Joca (7 Chipciu). Antrenor: Dan Petrescu

E finala campionatului. Federația ia cea mai bună decizie: în caz de egalitate prelungiri și penaltiuri, fix ca într-un meci cu trofeul pe masă. Startul e fulminant. Nistor preia pe piept, la 25 de metri, trage cu sete, din drop, în dreapta lui Arlauskis, mingea izbește cu putere ațele. Craiova are 1-0. Oltenii nu ucid meciul, din contră, au următoarea șansă, doar că Mihăilă trage în plopii de pe vechiul Central. Jumătăți de ocazii ale lui Vinicius și Omrani, ambii slabi la finalizare, dar care prevestesc golul. Vinicius îi ia fața lui Acka, la un corner, și lovește decisiv. E 1-1. Replica o dă tot Nistor, care ia o acțiune pe cont propriu, îl ridiculizează pe Camora, însă șutul său trece milimetric pe lângă poarta lui Arlauskis, ce se aruncase mai mult pentru poză. Finalul de repriză e dramatic: Vlădoiu scoate în extremis din fața unui adversar, după o neînțelegere cu Pigliacelli. La cealaltă poartă, Vinicius scoate de pe linia porții șutul lui Bărbuț. Pigliacelli se remarcă la șutul lui Rondon, din 4 metri, în prelungirile primei părți.

Craiova – CFR Cluj 1-3

Partea a doua începe cu șuturi violente, de la distanță. Primul dat de Koljic, puțin pe lângă, următorul de Chipciu, prins în doi timpi de Pigliacelli. Nemarcat în centrul careului, Boli reia cu capul din 6 metri, imparabil pentru portarul oltenilor. Vizitatorii sunt în avantaj. Oltenii, cu Cicâldău invizibil, nu au replică. Cu un sfert de oră înainte de final, Uros Cosic îl faultează în careu pe Vinicius, cel puțin asta susține Hațegan. Deac transformă pentru 3-1. Reacționăm prin lovitua de cap a lui Koljic, din 4 metri, dar peste. E ultima șansă. Vis spulberat pentru alb-albaștri.

În 3 minute poți să vezi și: Craiova-CFR Cluj: Cine arbitrează finala campionatului!

Craiova-CFR Cluj: ce se întâmplă dacă se termină la egalitate!

Craiova-CFR Cluj: Primul 11 al lui Cristiano Bergodi!

300.000 de euro pentru transferul lui Adrian Petre la Craiova!

Suporterii FCU Craiova i-ar fi cerut lui Mititelu să-i vândă echipa lui Rotaru!

 Rotaru pregătește transferul verii: Tudor Băluță!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
The following two tabs change content below.
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.
Summary
Campioana unei mari mâhniri!
Article Name
Campioana unei mari mâhniri!
Description
Bergodi, plange Bania! Erai campion in minutul 10 și ai vrut sa castigi campionatul din propriul careu. Nu cu CFR, scemo!
Author
Publisher Name
3minute.net
Publisher Logo

Cosmin Cojocareanu

Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0Shares
0