fbpx

S-a stabilit data duelului dintre Craiova și CFR Cluj!

După ce l-a acuzat pe Mititelu că a promovat la masa verde, Rotaru acceptă titlul fără să joace! Cele două echipe nu mai pot da înapoi!

Patronul Craiovei din Liga 1 susține că își va cere drepturile dacă partida dintre trupa din Bănie și CFR nu se va disputa. Adică, dacă alb-albaștrii nu vor juca, atunci oficialii clubului vor cere o victorie la masa verde: „Mâine, după Adunarea Generală, vom cunoaște ce se întâmplă. Teoretic, ar trebui ca acest meci să nu se mai dispute, sunt cele mai mari șanse. Ei trebuie să stea 5 zile, apoi să se retesteze. Dar știm că nu mai sunt date. În primul rând noi vrem să jucăm pe teren. Nu așteptăm pomeni. Vedem ce se va întâmpla. Dacă nu se joacă, ne vom cere drepturile, vom vedea ce spun regulamentele. Da, e o variantă (n.r. să câștige cu 3-0)”, a spus Rotaru.

PSD Alegeri Parlamentare 2020

La mijlocul lui mai, clubul lui Mihai Rotaru a urcat pe facebook și sponsorizat un comunicat aparent îndreptat împotriva gsp.ro, dar care are drept țintă echipa rivală din oraș. „Vedem fără surprindere cum același ziar veșnic apărător al intereselor de familie își manifestă, printr-o serie de articole, să le spunem „fără număr”, îngrijorarea cu privire la sănătatea Științei, în urma unei promovări la masa verde din Liga a III-a în Liga a II-a a unei echipe cu sediul social în Craiova. Le mulțumim pentru interes și îi asigurăm pe această cale că Universitatea Craiova este bine mersi și are cu totul și cu totul alte probleme decât să urmărească traseul sinusoidal al echipelor de familie”, spune comunicatul.

Justin Ștefan, secretarul general al Ligii Profesioniste de Fotbal, informează că România are timp până după meciul dintre Universitatea Craiova și CFR Cluj să anunțe lista echipelor participante în cupele europene: „Am vorbit la FRF şi s-au consultat cu UEFA, am vorbit şi noi cu cei de la UEFA, prin intermediul lui Robert Pongracz, şi putem comunica aceste informaţii până luni, 3 august, la ora 23:59, astfel că meciul dintre CFR şi Craiova se va putea disputa luni seara”, a spus Justin Ştefan, potrivit Antena Sport.

foto: prosport.ro

În 3 minute poți să vezi și: Tristețe mare, regrete de ambele părți: FCU Craiova a rămas fără conducător!

Meciul Astra-Craiova, amânat: pe cine trimite FRF în cupele europene!

Liga 1 cu 16 echipe: Burleanu a fost de acord!

 FOTO: „Alții mâzgălesc zidurile legendelor, noi pictam legende pe ziduri!”

Astra-Craiova: Primul 11 al lui Cristiano Bergodi!

CFR a descoperit antidotul: toți fotbaliștii s-au vindecat de COVID-19!

Peluza Nord și Peluza Sud 97 vor cânta împreună la meciul Craiova-CFR Cluj!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
The following two tabs change content below.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0