Se pun în vânzare biletele pentru Craiova – CFR!

Biletele pentru meciul Craiova – CFR Cluj se pun în vânzare! Vezi cât costă tichetele și cum îți poți asigura prezența pe Ion Oblemenco!

Craiova – CFR Cluj este meciul care o poate duce pe Știința la diferență de un punct de liderul din Liga 1. De astăzi, 20 martie, ora 12:00, suporterii Universității își pot achiziționa bilete pentru partida în care oltenii dau piept cu formația antrenată de Dan Petrescu.

Tichetele se pot cumpăra de la casele de bilete situate la Sala Polivalentă, în intervalul orar 10:00 – 21:00, de la magazinul mobil situat în Piața „Mihai Viteazul” din Craiova, între orele 10:00 – 19:00, de la partenerii Eventim.ro și online.

Cât costă un bilet pentru Craiova – CFR Cluj!

Suporterii Universității au fost prezenți în număr mare la fiecare meci pe care oltenii l-au disputat pe noul „Ion Oblemenco”. La ultimul meci împotriva clujenilor, craiovenii au făcut o atmosferă de neuitat, iar rezultatul a fost unul pe măsură. Craiova – CFR Cluj, meciul disputat în campionatul regulat, în Bănie, s-a încheiat 2-1 pentru Știința.

PREȚURILE BILETELOR:

Peluze (Nord & Sud): 15 LEI
Tribuna II: 30 LEI
Tribuna I: 40 LEI
Tribuna VIP: 100 LEI

Sursă foto:ucv1948

Citește și: Suporterii Universității Craiova se pregătesc pentru România-Suedia!

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *