fbpx
6.7 C
Craiova
miercuri, decembrie 8, 2021

Craiovenii se pot lăuda acum și cu cel mai sigur Târg de Crăciun din România!

Cum a reușit Bănia să ocolească coronavirusul și să fie inclusă de Forbes în lista celor mai ,,safe” orașe din lume!

Oltenii au dat de veste și peste hotare că sunt cei mai iscusiți dintre români, astfel Craiova ocupă primele poziții în topul celor mai sigure targuri de Craciun din Europa făcut de revista americană Forbes. „Această destinație, care reunește instituții culturale de renume internațional, precum și evenimente artistice de renume mondial, a reușit să-și pună ofertele turistice în așteptare pentru a fi bine pregătită în această iarnă și pentru a vă întâmpina în cele mai bune condiții de sănătate și securitate”, raportează EBD, citat de Forbes.

Autoritățile din Bănie sunt lăudate de americani pentru grija de care au dat dovadă și pentru toate măsurile de siguranță luate: ,,Orașul Craiova, al șaselea cel mai mare oraș din România și capitala regiunii Dolj oferă piețe luminoase de Crăciun, care sunt atât sigure, cât și autentice. Dacă Craiova a înregistrat în mod semnificativ mai puține cazuri de Covid-19 decât alte destinații europene, este datorită măsurilor preventive puse în aplicare de timpuriu de autoritățile naționale și locale”.

Topul destinațiilor facut de Forbes este: Insula Madeira, Tallin, Craiova, Viena, Praga, Gdansk, Dresden, Zagreb, Baden-Baden, Bratislava, Dusseldorf, Ljubljana, Warsaw, Rothenburg ob der Tauber, Graz.

Sursa: Forbes

Oltenisme: O femeie a ajuns cu o furcă în cap la Urgențe Craiova!

Rotaru a cedat un mijlocaș în ultima zi de transferuri!

Încă un transfer la limită: Mattia Montini a semnat!

Veste excelenta pentru două mari comunități de români: scapă de carantină!

Transferul 4: Mihai Rotaru mută la foc automat!

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

27,278FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
spot_img

Latest Articles