Go, Silver! Craiova, capitală culturală!

Iată ce se întâmplă într-un oraș european! Iată ce se întâmplă atunci când neatenția unora poate pune într-o lumină mai puțin pozitivă un întreg oraș!

În imaginea atașată articolului se pot observa un cal și un ponei. Știm că este evident ce spunem, dar vrem să ne asigurăm că toată lumea vede la fel. Pe străzile din Craiova, două animale au fost libere și în acel moment ale nimănui. Probabil au fost blânde, atâta timp cât nimeni nu s-a plâns de mușcături de cal sau de urme de copite pe frunte. Ce nu este probabil? Cei doi companioni erau doar blânzi, nu și îmblânziți. Atâta timp cât au luat strada la pas, în zona „Ciupercă”, ce se mai poate spune?

Să zicem că se poate întâmpla. Doar că într-un oraș cu pretențiile Craiovei nu se poate accepta. Se tot vorbește de dezvoltate culturală, se tot vorbește de evoluție și de respect, dar unde se regăsesc aceste noțiuni, dacă putem să le spunem așa.

Ei bine, în acest moment putem doar să sperăm că nu o să ne trezim într-o zi cu elefanți, rinoceri, struți sau cine știe, vreun leu pe străzile din Bănie. Sunt de ajuns câinii maidanezi, a căror problemă este considerată rezolvată de câțiva ani, dar ei tot pe acolo sunt, printre blocurile acestei frumoase capitale culturale.

Citește și: Foto & Video! S-a răsturnat cu mașina pe drumul Craiova – Filiași!

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *