fbpx

Bănia se pregătește de Crăciun: primele decorațiuni au fost montate

Americanii ne-au deocheat: Târgul de Crăciun din Craiova are șanse să nu se mai țină anul acesta!

Primele pregătiri pentru sărbătorile de iarnă au început, astfel Bănia se îmbracă în spiritul Crăciunului cu fel și fel de decorațiuni. Dacă luna aceasta craiovenii, și nu numai, încă mai aveau speranța unui târg de Crăciun ca în alți ani, acum lucrurile sunt incerte deoarece orașul este închis din cauza numărului mare de infectări cu COVID-19.

PSD Alegeri Parlamentare 2020

Virusul nu ne poate lua admosfera Craciunului, așa că orașul va fi în continuare decorat în stil caracteristic. La începutul lunii octombrie, primarul municipiului, Lia Olguța Vasilescu, promitea că la Craiova va fi un târg de Crăciun nu doar frumos, ci și sigur: „Anul acesta, Craiova va avea unul dintre cele mai sigure si frumoase
târguri de Crăciun!”
, a scris Olguța Vasilescu, pe pagina de Facebook.

Ei bine, începutul nu seamănă deloc cu sfârșitul acestei luni care nu promite prea multe. Să fie oare vina americanilor că ne-au inclus în lista celor mai sigure orașe din Europa și ne-au deocheat sau e doar ghinion?
Craiovenii se pot lăuda acum și cu cel mai sigur Târg de Crăciun din România!

Cert este că autoritățile vor face o reevaluare a situației și se va lua o nouă decizie deoarece în data de 21 octombrie, rata de infectare în Craiova era 3,35 la mia de locuitori și într-o astfel de situație, sunt interzise, între altele, spectacolele şi festivalurile publice şi private în aer liber.

Surpriză pentru polițiștii olteni: un șef de tren era băut în timpul serviciului

Românii trebuie să se pregătească: trecem la ora de iarnă!

Notele alb-albaștrilor după Craiova-Clinceni 0-1!

Cârțu: „Am fost modești! Cristiano Bergodi să explice!”


Share and Enjoy !

0Shares
0 0
The following two tabs change content below.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0