fbpx

Craiova își poate face echipă de top pentru Europa!

Oltenii au gânduri mari pentru sezonul viitor și încă păstrează șanse la un loc de Europa League! Mihai Rotaru a anunțat că Universitatea se va lupta la titlu, iar acest lucru îi face pe suporteri să creadă că patronul Craiovei va face investiții serioase în această vară.

Sorin Cârțu a anunțat și el minim 5 transferuri tari, Papură nici nu se stresează când vine vorba de titlu, iar Marcel Popescu pregătește o colaborare cu FC Porto. Mai nou, Astra Giurgiu va lăsa câțiva fotbaliști liberi de contract, dar și dacă îi va aduce pe toți, Craiova nu va avea o formație redutabilă. Singura variantă este ca Mihai Rotaru să bage ceva bani și să aducă ce e mai bun, poate chiar să facă o formație de top.

Andrei Ivan poate fi o variantă pentru atacul alb-albaștrilor. Fostul căpitan din Bănie nu este tocmai în cea mai bună perioadă și o revenire în Liga 1 i-ar putea relansa cariera ce, în momentul de față, a cam stagnat. Chiar și un împrumut al internaționalului român ar fi o soluție pentru ofensiva olteană. Koljic are probleme cu accidentările, iar Fortes și Cristea nu s-au integrat. Antrenorul Craiovei nu a exclus varianta acestei mutări, dar nici nu este convins că Rotaru este dispus să risipească prea mulți bani: „Nu licităm cu niciun club. Noi oferim cât putem, nu putem oferi ce oferă Manchester City sau FCSB. Andrei Ivan știe ce este aici, este un jucător talentat de clasă internațională”, a spus Papură, citat de sport.ro.

Alex Ioniță, rămas o speranță a fotbalului românesc, are probleme la CFR Cluj, iar ardelenii se orientează să îi găsească o echipă, măcar pentru un împrumut. Pancu îl vrea la Rapid, dar salariul mijlocașului este unul destul de mare. Craiova l-a vrut în trecut, iar în momentul de față se poate plia pe stilul de joc ce place publicului oltean. Fotbalistul este dispus să plece oriunde va juca. Nici de Liga secundă nu se ferește: „Mi-aş dori să mă întorc, aş veni în primul rând ca să ajut echipa să promoveze în Liga întâi. Rapid este casa mea, vreau să fac parte din noul proiect şi îmi doresc chiar să-mi închei cariera în Giuleşti”, a declarat Ioniţă.

Nicolae Stanciu, unul dintre fotbaliștii de bază ai echipei naționale, are probleme mari la echipa de club. Mijlocașul nu a mai fost plătit de 3 luni de zile și a părăsit echipa. Dacă va deveni liber de contract, Mihai Rotaru are șansa să pună mâna pe un fotbalist de calitate pentru nivelul campionatului intern. Pentru serviciile lui Stanciu, oltenii trebuie să scoată o sumă frumoasă din buzunare.

Alexandru Maxim este un jucător deja iubit în Oltenia, după ce a jucat la Pandurii. Internaționalul român a fost pus pe lista de transferuri a celor de la Mainz și poate fi un jucător ce-i poate ajuta pe alb-albaștrii să câștige campionatul. Cota actuală a lui Maxim este de 2 milioane de euro, dar asta nu înseamnă că acesta este și prețul stabilit de germani.

Cu cei patru fotbaliști în lot, Craiova poate să construiască cel mai puternic atac din Liga 1, ținând cont că în Bănie mai sunt fotbaliști precum Koljic, Mihăilă și Bărbuț, susținuți din spate de Cicâldău, Mateiu sau Bancu. Apărarea nu a rupt gura târgului nici în acest sezon ,dar Kelic a avut cele mai bune cifre, iar Tiago nu este nici el un fundaș de lepădat.

Oltenii mai au și o altă variantă pe care o pot aborda: jucători liberi de contract, ce nu au reușit să le aducă mai mult de locul 3 în acest sezon.

În 3 minute poți să citești și: Cutremur în Oltenia: Stadion pentru FCU Craiova!

Craiova începe mutările pentru titlu!

Cele două scenarii prin care Craiova poate prinde Europa!

Ultra all ofensiv: un gol în 360 de minute!

 #Împreună cu Mangia, Mitriță, Gustavo și Băluță!

 Lecția de la Cluj: cum se sărbătorește titlul de campioană!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0
The following two tabs change content below.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0 0