fbpx

Cele două scenarii prin care Craiova poate prinde Europa!

După succesul Viitorului cu Astra, oltenii își văd amenințat obiectivul. Au însă două variante pentru a juca în preliminariile Europa League.

Conducătorul suprem al alb-albaștrilor a schimbat obiectivul clubului din trei în trei runde, în funcție de situația din competiții. Rând pe rând, oltenii s-au bătut pentru realizarea eventului, apoi pentru titlu, apoi pentru locul 2 și în final pentru podium. În funcție de modul în care obiectivele le scăpau printre degete.

Ieșită din Cupă, după ce a fost bătută și-n culcare și-n sculare de Viitorul, și picată pe 4, după succesul lui Hagi contra Astrei de luni seară, Craiova se vede înaintea ultimei etape cu obiectivele aproape compromise. Mai stă în picioare doar calificarea în fazele preliminare din Europa League.

Oltenii au două variante pentru atingerea acestui deziderat. Direct: adică înving în ultima etapă Viitorul, termină pe locul 3 și merg în cea de-a doua competiție continentală. Și indirect: încheie la egalitate ori pierd cu Viitorul, termină pe locul 4, dar Viitorul ia Cupa. Așadar, singurul scenariu care ar duce la pierderea participării în preliminariile continentale este: X2 cu Viitorul acasă și Astra câștigă Cupa României.

În 3 minute poți să citești și: Viitorul Craiovei, bătut măr de Viitorul lui Hagi!

Ultra all ofensiv: un gol în 360 de minute!

 #Împreună cu Mangia, Mitriță, Gustavo și Băluță!

 Lecția de la Cluj: cum se sărbătorește titlul de campioană!

 5+1 de la FC Porto! Craiova poate da lovitura ultimului deceniu!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
The following two tabs change content below.
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Cosmin Cojocareanu

Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0Shares
0