fbpx

Sorin Cârțu crede că este anul oltenilor: „Craiova e favorita la titlu”

Legenda Universității, Sorin Cârțu, și-a ales deja favorita la titlu! Fostul component al Craiovei Maxima crede că alb-albaștrii au prima șansă, iar campionatul poate fi pierdut doar pe mâna lor.

Încă de la începutul sezonului se discută despre echipele cele mai puternice din campionat. În acest an, Craiova poate fi favorita la titlu, mai ales după ce a revenit la forma de excepție pe care a arătat-o în stagiunea precedentă. Mai nou, oltenii și-au adus și un vârf veritabil, iar debutul acestuia a fost de excepție. Atacantul a înscris și a dat și o pasă decisivă pentru Mitriță. Revenirea lui Colli este un alt avantaj pe care îl poate avea Mangia. Paraguayanul a fost foarte lăudat, iar ofensiva oltenilor ar avea de câștigat cu el în teren.

Koljic a avut debut bun, așa, cu gol și s-a implicat și pe un-doi-ul cu Mitriță. Important e să aibă constanță și continuitate în ce face. Dacă e să analizăm la Craiova, și-a făcut un lot bun, numai echipă. Trebuie să ai și lot de jucători. Din punctul meu de vedere, din ce se vede în campionat, ar trebui să fie favorita principală la campionat. Numai să nu concureze iar singură și să iasă pe locul doi sau trei, atunci sunt probleme. La cum se desfășoară lucrurile în momentul ăsta, sunt favoriți, pentru că au constanță și stabilitate mare, față de ce se întâmplă la Steaua și la CFR, a declarat Cârțu pentru Digi Sport.

Îngrijorarea lui Sorin Cârțu este bazată pe evoluția Craiovei din sezonul trecut. Oltenii au făcut un sezon regulat foarte bun, iar aproape toată lumea îi vedea combatanții celor de la FCSB și CFR în lupta pentru câștigarea campionatului. Din păcate pentru Mangia și elevii lui, jocul echipei nu a mai fost același și în play-off, acolo unde alb-albaștrii s-au încurcat în mai multe rânduri. Totuși, Universitatea a reușit să câștige Cupa României, iar acest lucru le poate da încredere juveților în actuala stagiune.

Sursă foto: ucv1948.ro

Citește și: Mega-unsprezecele jucatorilor liberi de contract! Poate face Craiova o aroganță?


Share and Enjoy !

0Shares
0 0
The following two tabs change content below.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0Shares
0