fbpx

Debut de coșmar, într-o atmosferă de vis!

Universitatea Craiova pierde după o respingere aiurea a lui Piglacelli. Echipa lui Pițurcă îngropată în minutele de final.

Universitatea Craiova – FCSB        0-1

A marcat:Tsoumou 88

Stadion: Ion Oblemenco, spectatori: 30.000

Universitatea Craiova: Pigliacelli – Martic, Kelic, Acka, Vătăjelu – Ivanov, Cicâldău, Mateiu – Mihăilă, Ivan, L. Nițu (19 Bărbuț, 83 Roman). Antrenor: Victor Pițurcă 

FCSB: Bălgrădean – Creţu, Planic, Cristea, Panţîru – Oaidă, Pintilii (46 O. Popescu), Fl. Tănase – Ad. Popa (72 Moruțan), Hora (63 Tsoumou), Fl. Coman. Antrenor: Bogdan Argeș Vintilă

Arbitru: Istvan Kovacs

Venirea lui Pițurcă electrizează Bănia. 30.000 de inimi bat la unisos pe Oda Bucuriei. 60.000 de mâini țin plăcuțe albastre și argintii sus de tot, formându-se la tribuna a doua: Stiinta 1948. Peluza Nord e cea care a dat tonul, iar de-a lungul acesteia, pe un banner, stă scrisă, pe toată durata jocului, invitația: „Cine-a avut norocul de prieteni buni să dea /Cine știe ce-i iubirea, lângă noi cântând, să stea”. Craiova e campioană detașată la suporteri. Echipa lui Pițurcă trebuie să se ridice la nivelul tribunelor.

Dragostea navaleste din fiecare colț al stadionului spre gazonul praf, un prim impediment în calea idolilor. Iubirea necondiționată se transformă în presiune, iar juveții încep jocul apăsați parcă de tumultul tribunelor, care se revarsă spre teren. Se joacă alert, dar oarecum haotic. Cumva cu frică. Prima șansă o are Cicâldău, care, din poziție ideală, deviază mult pe lângă. Replica o dă Hora, care șutează din careu, fix în brațele lui Pigliacelli. Și cam asta a fost prima repriză.

Actul secund începe cu o cursă vijelioasă a lui Mihăilă, pe stânga. Juniorul Craiovei lasă în urmă toți adversarii, intră în careu, dar trage imprecis. Pe banda cealaltă, Ivan e ciupit în careu. Cade. Penalti, se agită oltenii. Kovacs nu dă. Craiova împinge ușor jocul, FCSB nu se mai întâlnește cu mingea, dar dominarea e sterilă, fără ocazii. În minutele de final, la o fază care nu anunța nimic, după un șut al lui Coman, respins anapoda de Pigliacelli, rezerva Tsoumou, pe fază, o bagă în ațe pentru 0-1. Nimic nu mai e de făcut, iar Pițurcă pierde la debut.

În 3 minute poți să vezi și: Atmosferă de vis pe „Oblemenco”. E sărbătoare și-n peluză, și-n teren!

 Halucinant: „Sper ca domnul Piţurcă să continue ce am început noi”

 S-a dus Mihai Rotaru după fenta lui Pietro Chiodi?

 Zi de meci U Craiova – FCSB! Toate drumurile duc la „Oblemenco”!

 VIDEO! Piticul Atomic a explodat în MLS!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
The following two tabs change content below.

Cosmin Cojocareanu

Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0Shares
0