21.7 C
Craiova
vineri, aprilie 12, 2024

Craiova – FCSB 2-5. Bine că nu s-a inaugurat noul stadion!

Mai este de muncă! Oltenii au fost învinși fără drept de apel de formația lui Nicolae Dică: Craiova – FCSB 2-5.

Meciul Universitatea Craiova – FCSB începe prost. Foarte prost. Cu gol la prima fază, în minutul 1, semnat de Gnohere. Oaspeții controlează jocul, trupa lui Mangia nu mai arată deloc ca în partidele anterioare. Momcilovic se distrează cu Martic, aruncă mingea în careu și Teixeira trimite imparabil pentru Calancea. FCSB are 2-0, iar liniștea se așterne pe Municipal. Craiova nu are reacție.

 

În partea a doua, oltenii controlează jocul. La adăpostul avantajului, bucureștenii încearcă contra-atacul. Le iese în minutul 62, când Tănase finalizează o acțiune școală. Neverosmil, vizitatorii au 0-3.

 

Burlacu a mai oferit emoție și speranță în Craiova – FCSB 2-5

Imediat intră Burlacu, copilul minune al Craiovei în acest sezon, iar speranțele se reaprind. Atacantul își readuce echipa în joc, marchează printr-o pădure de picioare. Dar diferența de trei puncte e refăcută de Kelic – gol în proprie poartă. Fundașul croat își repară greșeala: cap pentru 2-4. Însă apărarea olteană e franjuri, Coman urcă scorul la 2-5.

 

De 29 de ani Universitatea Craiova nu a mai luat 5 goluri de la Steaua

 

Este cea de-a 11-a partidă din istoria recentă a celor două cluburi în care Universitatea nu reușește să câștige cu formația bucureșteană. Ultimul meci de acasă al Craiovei în care a primit 5 goluri de la Steaua trebuie căutat adând în istorie. S-a întâmplat în 1988, când bucureștenii s-au impus cu 5-1 pe Central.

 

În urma acestui rezultat, formația olteană ratează o nouă ocazie de a urca pe primul loc. CS Universitatea Craiova rămâne pe poziția a treia a ierarhiei Ligii 1 Betano.

Cosmin Cojocareanu
Cosmin Cojocareanuhttps://3minute.net
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles