fbpx

S-a dus Mihai Rotaru după fenta lui Pietro Chiodi?

Rotaru a căutat iar să fie ironic cu presa, dar se pare că a căzut în capcana întinsă de impresarul italian al lui Cicâldău.

La începutul lunii, Pietro Chiodi, agentul lui Cicâldău, lansa la DigiSport informația că jucătorul său a avut ofertă din Serie A: “Bologna l-a ofertat pe Cicâldău. Ei au dat 3,5 milioane – 4. Craiova dorea 7 milioane, nu ajungeau italienii la cifrele alea. În următoarele perioade de mercato, ori în iarnă, ori în vară, Cicâldău va pleca. Cicâldău a fost și în atenția unor formații care joacă în Champions League la ora asta. Nu au făcut oferte, dar au venit, l-au văzut de mai multe ori. Nu e că nu s-au convins, dar suma pe care a cerut-o Craiova a fost prea mare.”, Preluată direct de la sursă de întreaga presă „de specialitate”.

Azi, Mihai Rotaru a dat un comunicat pe site-ul clubului pe care-l patronează, în care anunță că l-a convins pe jucătorul adus de la Viitorul să prelungească înțelegerea până în 2025 și înțeapă mass-media: Referitor la speculațiile apărute în presa „de specialitate”, precizăm că nu a existat nicio ofertă de la Bologna pentru decarul echipei noastre. Mai mult, nu a fost nici măcar o discuție și nu s-a manifestat niciun interes din partea clubului italian. Nu numai că nu se pune problema unei nemulțumiri, dar în acest moment suntem foarte aproape de prelungirea contractului până în 2025 și de aici trageți singuri concluziile. Îi sfătuim pe cei care doresc să afle informații despre un subiect sau altul ce ține de Universitatea Craiova să facă un minim efort și să se adreseze clubului”.

Practic, Rotaru cere presei să-l fi întrebat în prealabil pe unul dintre cei doi președinți ai săi, fie pe Sorin Cârțu, fie pe Marcel Popescu, dacă clubul a avut vreo ofertă pentru Cicâldău. În condițiile în care, până la venirea lui Pițurcă, astfel de informații au fost ținute „la secret” până în momentul parafării hârtiilor. După 5 ani de tăcere în relația cu media în privinața transferurilor, Pițurcă este singurul care a arătat o deschidere în această direcție, dezvăluind că se lucrează la transferul lui Goran Zakaric.   

În situația în care patronul oltenilor spune adevărul, iar Bologna nu l-a ofertat pe Cicâldău, înseamnă că informația lansată de Chiodi a fost o simplă manevră, având menirea de a-i crește salariul jucătorului pe care-l are sub contract. Tertip ce a reușit, dat fiind că juveții negociază prelungirea contractului lui Cicâldău.

În 3 minute poți să vezi și: Zi de meci U Craiova – FCSB! Toate drumurile duc la „Oblemenco”!

 VIDEO! Piticul Atomic a explodat în MLS!

Genoiu aruncă pisica în curtea organizatorilor și a Poliției Rutiere Craiova!

 Instrucție în Banat! FCU Craiova a urcat pe locul 1!

 Singura veste proastă pentru Craiova înainte de derby!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0
The following two tabs change content below.
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Cosmin Cojocareanu

Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0 0