Craiova – FCSB nu va fi amânat! „Cu inima îndoliată vom juca pentru el!”

Moartea celui mai mare jucător din istoria Științei Craiova nu va afecta partida din această seară. CS Universitatea Craiova – FCSB se joacă.

 

Meciul CS Universitatea Craiova – FCSB nu va fi amânat. Marcel Popescu, conducătorul celor de la CS Universitatea Craiova a confirmat că partida se va disputa: „Nu ne-am gândit nicio clipă să cerem amânarea jocului. Au fost 2-3 ore în care am fost bulversați, acum suntem toți la club. Sunt 100% convins că ar fi fost și dorința lui Ilie Balaci să se joace. Va fi un meci în care pioșenia și respectful nu vor face mai puternici. Va fi un meci în care, deși cu inima îndoliată, vom juca pentru el”.

 

Mihai Stoica declarase anterior că FCSB va fi de acord cu orice decizie se va lua privitoare la meci: ”Noi nu putem decât să fim de acord cu orice se decide. Dacă se consideră că nu ar trebui să se joace în memoria lui Ilie, suntem de acord. E prea mare tragedie”

 

Ilie Balaci, cel mai mare fotbalist român, a plecat astăzi dintre noi. Partida de pe Oblemenco se va disputa de la ora 21:00.

 

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *