fbpx
23.6 C
Craiova
sâmbătă, septembrie 25, 2021

Craiova – FCSB și descătușarea oltenilor din Peluză!

Nu a fost un simplu meci pentru suporterii Universității! Craiova – FCSB a fost un moment în care oltenii au arătat că își susțin echipa indiferent de poziția din clasament, de rezultate, de vânzările în masă, de femeile ce merg în galerie și nu cântă, de cei care nu vor să se mute câteva rânduri mai la dreapta „ca să fie coregrafia cum trebuie” și nu în ultimul rând, indiferent de cât încearcă noul crainic să fie lider de galerie.

Craiova – FCSB începe cu cel puțin o oră și jumătate mai devreme, dar în tribune. Nu, nu pentru că ar fi un duel al galeriilor, ci pentru că în Peluza Nord se pregătește ceva special. Galeria se strânse mai devreme, exact așa cum anunțaseră și cum îi rugaseră și pe restul susținătorilor. Acum apar primele mici necazuri. Mulți nu vor să-și părăsească locul și să completeze scaunele lipsă ce sunt cruciale pentru realizarea coregrafiei. Până la urmă, primul necaz se rezolvă și, din câte vedem pe ecranele stadionului, se înțelege câte ceva din mesaj.

Înainte de fluierul de start, Peluza Nord se trezește cu un nou lider: crainicul stadionului. „Atențiee! Peluza Nord dă tonul și Tribuna a doua continuă! Nordul spune -CRAIOVA-, iar tribuna strigă tare -VICTORIE-”. Se găsiră 60-70 de fani de la peluză să se ia după noul lider autoproclamat, dar restul priviră lung, aproape că începură să râdă.

Meciul începe, iar necazurile continuă pentru suporteri. Na belea. O femeie, undeva la 40 de ani, în primul rând și nu cântă. Când avuserăm nevoie de ea pentru coregrafie nu reprezentă o problemă, dar acum nu cântă. Nu doar că un nene  supărat părăsește grupul organizat al suporterilor și o împinge, ci i se mai alătură încă unul, care-l ajută pe primul să țipe mai tare la ea. Nu e o femeie prea solidă, dar speră să primească un minim de respect. Se rezolvă și acest necaz. Femeia începe să cânte „Așa e la Craiova” și toată lumea e mulțumită.

Galeria FCSB este la înălțime. Da, ei stau pe unul dintre cele mai înalte rânduri ale stadionului. Nu stau chiar toți, chiar dacă ar avea loc. Probabil se feresc de vânt.

Despre ce se petrece în teren poți să citești aici: Donkor, decisiv în Craiova – FCSB 0-2! Oltenii tremură pentru locul 3!

La finalul partidei s-au încins și spiritele pentru 3 minute: Show cu Rotaru în emisiunea lui Moraru!

VIDEO! Înjurături de județeană pe tunelul din Templul Craiovei!

Catalin Anghel
Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

27,278FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
spot_img

Latest Articles