fbpx

Universitatea vs. FCSB: profesionalism vs fatalism!

De ce ar trebui Universitatea Craiova să subordoneze rivala din București. 3 atuuri ale oltenilor în lupta cu echipa lui Becali.

1 Organizare pe pandemie

Toate cluburile din Liga 1, cu excepția Craiovei, nu au știut cum să taie salarii, să bage jucători în șomaj etc, pe vreme de pandemie. Oltenii au pus în prim-planul preocupărilor jucătorul, care să fie cât mai puțin afectat de întreruperea campionatului. Managementul organizațional al lui Rotaru a dat rezultat la reluarea întrecerii, când alb-albaștrii au 4 victorii din 4, țintind doar performanța.

La FCSB a fost haos pe pandemie, între timp s-a evaportat și preparatorul fizic. Jucătorii par blazați de când s-a reluat întrecerea. Iar mesajul patronului FCSB nu e unul care să redreseze echipa. Planul lui Gigi Becali e să reducă la maximum ștatul de plată, condiții în care obiectivele sportive sunt puse în pericol: „Dacă nu ne calificăm în cupele europene, asta fac: vând ce vând, îmi iau bănuțul și după aia, tată, fac buget de salarii 100.000 pe lună. Că am scăpat de ei, de cei cu salarii mari, că ai văzut că nici pe bancă nu mai avem. Mai am Man, Coman, Tănase, Moruțan, Oaidă, Vînă. N-am niciun salariu de 20.000. Nu-i adevărat! Petre are 17.000, mi se pare. Petre cred că are un an plus doi ani. Bine că am semnat și cu el așa. La revedere!”,

2. Profesionalism vs. Fatalism

Jucătorii și antrenorul Craiovei sunt printre puținii din Liga 1 care vorbesc la interviurile de la finalul meciurilor strict de evenimentele fotbalistice. Buș de la Mediaș se plânge că joacă accidentat și fără bani, Djokovic, de la CFR, spune că sunt probleme la birouri etc. Iar declarația lui Bogdan Vintilă, antrenor FCSB, este absolut halucinantă: „Domnul a dat, Domnul a luat, Domnul să fie lăudat!” Atunci, omul poate să nu se mai ducă la antrenamente, ci în biserică pentru a se ruga ca echipa lui să bată pe cineva.

3. Transferul șoc pe axa Craiova – FCSB

Mutarea lui Briceag la echipa lui Becali e elocventă pentru strategia de transferuri a bucureștenilor și pentru forța celor două cluburi în acest moment. Practic, FCSB a ajuns să achiziționeze ce aruncă U Craiova. Briceag a fost rezervă la rezervă, dovadă că în actuala stagiune a prestat doar pentru echipa a doua, din liga a treia a clubului oltean.

Și, având în vedere toate cele de mai sus, nu poate fi depășit în cele din urmă „complexul FCSB”?

În 3 minute poți să vezi și: Avem certitudinea: Universitatea Craiova ia campionatul!

 Totul pentru titlu: vine Tamaș!

 Finala Cupei României nu se mai joacă la Craiova!

 Primul fotbalist din Liga 1 infectat cu COVID-19!

E oficial: Emil Săndoi a semnat și e gata să îngroape Dinamo!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
The following two tabs change content below.
Summary
Universitatea vs. FCSB: profesionalism vs fatalism!
Article Name
Universitatea vs. FCSB: profesionalism vs fatalism!
Description
De ce ar trebui Universitatea Craiova să subordoneze rivala din București. 3 atuuri ale oltenilor în lupta cu echipa lui Becali.
Author
Publisher Name
3minute.net
Publisher Logo

Cosmin Cojocareanu

Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0Shares
0